CV-ketel

LoodgieterinRotterdam.com_

24/7 Noodhulp

Altijd correct advies

Scherpe prijzen

Bel 030 - 227 18 73

Storing aan de CV-ketel?

Een storing aan je CV-ketel. Daar zit werkelijk waar niemand op te wachten. Met name in de winter ben je behoorlijk afhankelijk van de CV-ketel. Hij zorgt in de meeste gevallen namelijk voor warm water en verwarmt je huis. Deze problemen wil je natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Dat is logisch en daar kunnen wij jou bij helpen

Je zult zien dat zo’n CV-ketel net op het verkeerde moment er mee ophoud. Een verkeerd moment zou de winter kunnen zijn. Wij kennen gelukkig alle CV-ketels behoorlijk goed. We hebben een database met alle bestaande CV-ketels, zodat iedereen op de hoogte blijft van de laatste CV-ketels. Oude of nieuwe CV-ketels repareren is voor ons dus geen probleem.

Een CV-ketel kan defect zijn. In de meeste gevallen is een defect aan een CV-ketel te repareren. Soms is het toch beter om een nieuwe CV-ketel te komen, omdat dit je kosten op de lange termijn kan besparen. Het kan ook zijn dat je CV-ketel kapot is. In dit geval is de ketel niet meer te repareren en zullen we opzoek naar een nieuwe moeten.

Een storing aan je CV-ketel

Een storing aan je CV-ketel is heel goed mogelijk. Een bepaald onderdeel is er mee opgehouden, waardoor de ketel niet meer functioneert zoals die zou moeten doen. In het beste scenario kunnen we de CV-ketel ter plekke repareren. Het voordeel hiervan is dat je snel weer warm water hebt en de verwarming het ook weer snel doet.

Soms moeten we de CV-ketel meenemen naar de zaak, omdat de problemen te groot zijn op bij je huis op te lossen. Het kan ook zijn dat we de CV-ketel terug sturen naar de fabrikant. Dit doen we wanneer de ketel nog onder garantie valt.

Zo nu en dan komen wij bij klanten aan die op eigen houtje een poging hebben gedaan om hun CV-ketel te repareren. Dit gaat vaker mis dan dat het goed gaat. En als het mis gaat, vallen de kosten alleen maar hoger uit. Je doet er dus verstandig aan om contact op te nemen met een loodgieter.

Een CV-ketel die kapot is

Elk apparaat houdt er een keer mee op. Zo ook een CV-ketel. De meeste CV-ketels gaan ongeveer 15 jaren mee. Er komt dan een moment dat hij het begeeft en dan is die aan vervanging toe.

Wij helpen je graag bij het uitzoeken van een nieuwe CV-ketel. Wij kunnen je van goed advies voorzien, omdat we het als geen ander kennen en samen kunnen kijken wat je of jullie behoeften zijn.

Wat is de oplossing?

De oplossing hangt uiteraard van het probleem af. Wij komen graag bij je langs om te kijken wat het probleem is. Op het moment dat je CV-ketel kapot of defect is, gaan we samen kijken naar de oplossing die het beste bij je past.
In sommige gevallen heb je te maken met spoed. Je zit zonder warm water en de verwarming doet het ook niet. Neem contact met ons op en wij zorgen er voor dat je binnen no-time weer warm stromend water en een werkende verwarming hebt.

Om terug te keren naar de homepage —-> LoodgieterinUtrecht.com

 
Shares