Lekkage

LoodgieterinRotterdam.com_

24/7 Noodhulp

Altijd correct advies

Scherpe prijzen

Bel 030 - 227 18 73

Heb je last van een lekkage?

Lekkages kunnen op veel verschillende plekken tegen komen. Zo komen wij ze tegen in de kelder, badkamer of bij de toilet. Wij weten als geen ander hoe vervelend dit kan zijn en komen je daarom graag uit de brand helpen. Bel voor een afspraak en wij komen zo snel mogelijk bij je langs om het probleem te bekijken.

Lekkages kunnen op alle onmogelijke plekken voorkomen. Wij beschikken over apparatuur om te kijken waar het lekkende water precies vandaan komt. Ook checken we altijd even de rest van de waterleidingen. Zodat het probleem zich in vervolg niet meer voordoet.

Onze succesvolle aanpak

Utrecht is een oude stad waar lekkages regelmatig voorkomen. De oude panden vragen altijd weer om een specialistische aanpak. Gelukkig hebben wij de juiste mannen en het juiste gereedschap in huis om je van de juiste aanpak te voorzien.

Je doet er verstandig aan om de hoofdkraan uit te zetten wanneer je een lekkage hebt ontdekt. Anders krijg het water namelijk vrij spel en kan het gemakkelijk doorlopen. Dit is wel het laatste wat je wilt anders is de kans op waterschade wel erg groot.

Dit is echt de eerste stap die je moet nemen. Het uitzetten van de hoofdkraan. Op deze manier kun je schuurtjes in de waterleidingen, die ontstaan door de druk van het water, voorkomen. Indien er meerdere schuurtjes ontstaan, wordt de lekkage alleen maar groter en moeten er meer waterleidingen vervangen worden.

Nu je de hoofdkraan uitgeschakeld hebt is het probleem natuurlijk nog niet opgelost. De volgende stap is om een loodgieter te bellen. Op het moment dat je een loodgieter belt, is het verstandig om gelijk duidelijk aan te geven wat het probleem is. Op deze manier kunnen wij je snel en effectief van dienst zijn.

Op het moment dat er een loodgieter bij je langs is geweest, bespreken we samen het plan van aanpak. Bij goedkeuring gaan wij voor je aan de slag en zorgen we dat alles in goede staat wordt afgeleverd.

Dingen waar je rekening mee moet houden

Ben je van plan om contact met ons op te nemen? Goed plan, want wij maken graag een einde aan lekkages. Op het moment dat je met ons belt, horen wij graag van je wat het probleem is. We willen graag van je weten waar de lekkage zich bevindt en of er veel water is vrij gekomen. Op het moment dat de lekkage nog door druppels laat het ons dan ook even weten.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat aan twijfelen bent en de situatie slecht kan inschatten. Bij twijfel is het altijd goed om ons te bellen. Wij staan je namelijk graag te woord en voorzien je van advies. Je kunt alle vragen stellen op het gebied van lootgieteren en als je het wilt, komen we zelfs bij je kijken.

Op deze manier gaan we samen voor het allerbeste. Dit betekent dat de problemen opgelost zijn en voorlopige niet meer voor zullen komen. Zoals al vaker gezegd, benadrukken wij het nog eens: wij streven naar perfectie!

Om terug te keren naar de homepage —> www.loodgieterinUtrecht.com

 
Shares