Wie zijn wij?

LoodgieterinRotterdam.com_

24/7 Noodhulp

Altijd correct advies

Scherpe prijzen

Bel 030 - 227 18 73

Loodgieteren, dat is ons beroep. Dagelijks zijn we in de weer om lekkages, verstoppingen en CV-ketels te repareren. Dat doen we met veel plezier, omdat we van ons beroep houden. Wij streven altijd naar perfectie! Dit betekent dat wij niet naar huis gaan voordat jij met een gerust hart kunt gaan slapen. Dit allemaal doen we in en rondom Utrecht.

Wat verstaan wij onder het vak loodgieteren?

Loodgieteren is een breed begrip. Vroeger hield men zich alleen met het aanleggen, repareren en onderhouden van waterleidingen van lood. Dat is tegenwoordig wel anders. Anno 2015 leggen repareren en onderhouden wij alles wat met water, elektriciteit en gas te maken heeft.

Het kan zijn dat je riool plotseling verstopt is. Of misschien lekt de wasmachine constant water. Daar word je natuurlijk niet vrolijk van. Gelukkig vinden wij het leuk deze klussen voor jou op te lossen. Bij de volgende problemen kun je een beroep op ons doen:

• Een lekkage: loopt de kelder vol water? Sluit de hoofdkraan en bel ons zo snel mogelijk op.
• Een verstopping: ze komen net op het moment dat het niet uitkomt. Neem snel contact met ons op en wij repareren het, ruimen de boel op en zorgen dat de eventuele stank snel weg gaat.
• Problemen aan de CV-ketel: bijna alle CV-ketels kennen wij uit ons hoofd. En de onderdelen zijn altijd op voorraad. Schakel ons nu in!

Bij één van de bovenstaande problemen, doe je er verstandig aan contact met ons op te nemen. Het is altijd betere om een bekwame en professionele loodgieter er naar te laten kijken. Dit om problemen of grotere schade te voorkomen.

Onze werkwijze

Binnen ons bedrijf is iedereen bekent met onze focuspunten. Iedere dag doen we weer ons uiterste best om deze punten na te komen. Op deze manier hopen wij een goede kwalitatieve service te kunnen garanderen. Welke focuspunten zijn voor ons belangrijk?

• Perfectie staat voorop. Wij werken liever een uurtje langer door. Als het resultaat maar perfect is.
• Sneller dan snel. Bij sommige problemen is het belangrijk dat ze zo snel mogelijk worden opgelost. Iedereen weet bij ons welke problemen prioriteit hebben. Daarom worden problemen met prioriteit altijd snel bij ons opgelost.
• Een voordelige prijs. Bij ons weten alle loodgieters hoe ze efficiënt kunnen werken zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Dit betekent dat je bij ons altijd een aantrekkelijke prijs krijgt.

Onze focuspunten zijn simpel en duidelijk. We gaan het ook niet moeilijker maken dan het is. Als klant weet je bij ons altijd waar je aan toe bent. Ieder jaar volgen onze mensen een bijscholingscursus. Dit doen we, omdat we iedere dag weer bij willen leren. Wij blijven leergierig en dat resulteert zich in kwaliteit.

Een belangrijk punt binnen onze organisatie is betrokkenheid. Wij zijn betrokken met jou, onze eigen mensen en de omgeving. We moeten het toch met elkaar doen. Daarom proberen we altijd met je mee te denken en je te voorzien van gedegen advies. Samen gaan we proberen de problemen van de toekomst te voorkomen.

Waar zijn wij te vinden?

Je kunt ons vinden in Utrecht. Hier hebben wij al jarenlang ervaring. We kennen alle eigenschappen van de stad die we moeten weten. Woon jij in de buurt van Utrecht of omstreken en heb je problemen met lekkages, verstoppingen of je CV-ketel? Dan weet je ons te vinden.

Om terug te keren naar de homepage —> www.loodgieterinutrecht.com

 
Shares