Heeft u direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van uw werkzaamheden, dan sturen wij u een gratis offerte



  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ’s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  WIE ZIJN WIJ

  Loodgieter, dat is ons beroep. Dagelijks zijn we in de weer om lekkages, verstoppingen en CV-ketels te repareren. Dat doen we met veel plezier, omdat we van ons beroep houden. Wij streven altijd naar perfectie! Dit betekent dat wij niet naar huis gaan voordat jij met een gerust hart kunt gaan slapen. Dit allemaal doen we in en rondom Utrecht.

  Wat verstaan wij onder het vak loodgieteren?

  Loodgieteren is een breed begrip. Vroeger hield men zich alleen met het aanleggen, repareren en onderhouden van waterleidingen van lood. Dat is tegenwoordig wel anders. Anno 2015 leggen repareren en onderhouden wij alles wat met water, elektriciteit en gas te maken heeft.

  Het kan zijn dat je riool plotseling verstopt is. Of misschien lekt de wasmachine constant water. Daar word je natuurlijk niet vrolijk van. Gelukkig vinden wij het leuk deze klussen voor jou op te lossen. Bij de volgende problemen kun je een beroep op ons doen:

  • Een lekkage: loopt de kelder vol water? Sluit de hoofdkraan en bel ons zo snel mogelijk op.
  • Een verstopping: ze komen net op het moment dat het niet uitkomt. Neem snel contact met ons op en wij repareren het, ruimen de boel op en zorgen dat de eventuele stank snel weg gaat.
  • Problemen aan de CV-ketel: bijna alle CV-ketels kennen wij uit ons hoofd. En de onderdelen zijn altijd op voorraad. Schakel ons nu in!

  Bij één van de bovenstaande problemen, doe je er verstandig aan contact met ons op te nemen. Het is altijd betere om een bekwame en professionele loodgieter er naar te laten kijken. Dit om problemen of grotere schade te voorkomen.

  Onze werkwijze

  Binnen ons bedrijf is iedereen bekent met onze focuspunten. Iedere dag doen we weer ons uiterste best om deze punten na te komen. Op deze manier hopen wij een goede kwalitatieve service te kunnen garanderen. Welke focuspunten zijn voor ons belangrijk?

  • Perfectie staat voorop. Wij werken liever een uurtje langer door. Als het resultaat maar perfect is.
  • Sneller dan snel. Bij sommige problemen is het belangrijk dat ze zo snel mogelijk worden opgelost. Iedereen weet bij ons welke problemen prioriteit hebben. Daarom worden problemen met prioriteit altijd snel bij ons opgelost.
  • Een voordelige prijs. Bij ons weten alle loodgieters hoe ze efficiënt kunnen werken zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Dit betekent dat je bij ons altijd een aantrekkelijke prijs krijgt.

  Onze focuspunten zijn simpel en duidelijk. We gaan het ook niet moeilijker maken dan het is. Als klant weet je bij ons altijd waar je aan toe bent. Ieder jaar volgen onze mensen een bijscholingscursus. Dit doen we, omdat we iedere dag weer bij willen leren. Wij blijven leergierig en dat resulteert zich in kwaliteit.

  Een belangrijk punt binnen onze organisatie is betrokkenheid. Wij zijn betrokken met jou, onze eigen mensen en de omgeving. We moeten het toch met elkaar doen. Daarom proberen we altijd met je mee te denken en je te voorzien van gedegen advies. Samen gaan we proberen de problemen van de toekomst te voorkomen.

  Waar zijn wij te vinden?

  Je kunt ons vinden in Utrecht. Hier hebben wij al jarenlang ervaring. We kennen alle eigenschappen van de stad die we moeten weten. Woon jij in de buurt van Utrecht of omstreken en heb je problemen met lekkages, verstoppingen of je CV-ketel? Dan weet je ons te vinden.

  Om terug te keren naar de homepage —> www.loodgieterinutrecht.com

  plumber2

  Heb je problemen met de CV-ketel?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  Call Now Button