Verstopping

LoodgieterinRotterdam.com_

24/7 Noodhulp

Altijd correct advies

Scherpe prijzen

Bel 030 - 227 18 73

Heb je last van verstoppingen in je huis?

Op het moment dat je antwoord op de bovenstaande vraag ‘ja’ is, moet je dit probleem zo snel mogelijk oplossen. Daar komen wij je graag bij helpen, want het zijn voor de meeste mensen niet de leukste klussen om te doen.

Is je toilet verstopt? Of verstopt de gootsteen telkens? Wat van verstopping het ook mag zijn, wij zullen het voor je repareren. De chaos en de stank die door de chaos veroorzaakt worden, wil je natuurlijk zo snel mogelijk weg hebben.

Aangezien Utrecht een oude stad is kan er gemakkelijk een verstopping plaatsvinden. Hier kunnen wij je een specialistische aanpak voor aanbieden. Met deze aanpak wordt het probleem opgelost en weet je zeker dat je huis of pand nog gewoon in takt blijft.

Waar zit de verstopping?

Wil je ons laten weten waar verstopping zit? Alleen dan kunnen wij je zo goed mogelijk helpen. Veel voorkomende verstoppingen zijn een verstopt riool en een verstopte toilet.

Een riool die verstopt is

Bij een verstopt riool kunnen er flink wat onaangename aroma’s vrijkomen. Hier zit je niet op te wachten. Achtergebleven materialen zoals stofjes en restjes kunnen de oorzaak zijn. Ook kan het vaak aan een doorgeroeste pijpleiding liggen. Al met al, hoef jij je niet druk te maken over de oorzaak. Wij zorgen er namelijk voor dat alles snel en goed wordt opgelost.

De stank doet meestal vermoeden dat een riool verstopt is. Daarom een riool die verstopt is vrij makkelijk te herkennen. Een andere indicatie is dat het doorgespoelde water niet meer doorloopt. Het water komt vast te zitten en de rommel die voor de verstopping zorgt, begint te stinken.

Om dit probleem op te lossen, zullen we het riool gaan ontstoppen. Onze bekwame loodgieters gaan dan het riool ontstoppen. Hiervoor worden professionele materialen gebruikt. Het is daarom ook beter om niet zelf aan de slag te gaan.

Het voorkomen van een verstopt riool is lastig. De ouderdom van de waterleidingen zijn vaak het probleem. Om deze reden zien wij vaak verstoppingen aan de waterleidingen in een oude stad, zoals Utrecht.

Een toilet die verstopt is

Niemand zit op dit klusje te wachten, behalve wij. Dit zijn dagelijkse klussen voor ons, waardoor wij er geen problemen mee hebben om de toilet te ontstoppen. Na afloop van het ontstoppen zal de nare geur verdwijnen en kun jij je toilet gewoon weer doorspoelen. Je zou een verstopte toilet kunnen voorkomen door niet alles in de toilet te gooien. Vaak komen wij de gekste materialen tegen. En dan weten mensen echt niet hoe het erin is gekomen.

Kunnen wij je van dienst zijn?

Heb je te maken met een toilet die verstop zit? Of loopt het water niet meer lekker door? Bel ons nu en wij helpen je maar al te graag verder. Samen bespreken we de situatie en sturen we één van onze loodgieters bij te kijken wat het probleem precies is. Bij ons staat kwaliteit en snelheid voorop. Deze beloften komen wij na en dat doen we tegen een aantrekkelijke prijs. Wanneer mogen wij bij jou langs komen?

Om terug te keren naar de homepage —> Loodgieter Utrecht.com

 
Shares