• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Lekkage Utrecht

  030 - 227 18 73
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE LAST VAN EEN LEKKAGE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ’s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  LEKKAGE TOILET

  Een lekkage bij de WC is erg vervelend en irritant. Lukt het niet om deze zelf te verhelpen? Neem dan contact op met ons! Onze ervaren loodgieters hebben al duizenden lekkages opgelost en helpen natuurlijk graag.

  BADKAMER LEKKAGE

  Heb je een lekkage in de badkamer? Dit kan erg vervelend zijn, zeker als het water van boven naar beneden gaat stromen. Het is slim om direct een loodgieter in te schakelen om naast de lekkage ook waterschade te voorkomen.

  LEKKAGE ELDERS?

  Andere lekkages, zoals het riool, de afvoer, radiator, muur etc. kunnen ook door ons worden opgelost. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Leg ook altijd even kort uit wat het probleem is, zodat wij de situatie beter kunnen inschatten.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van cv-ketels. Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Lekkage

  Lekkages kunnen op veel verschillende plekken tegen komen. Zo komen wij ze tegen in de kelder, badkamer of bij de toilet. Wij weten als geen ander hoe vervelend dit kan zijn en komen je daarom graag uit de brand helpen. Bel voor een afspraak en wij komen zo snel mogelijk bij je langs om het probleem te bekijken.

  Lees meer
  Call Now Button