Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE LAST VAN EEN LEKKAGE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ’s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  plumber2

  Heb je last van een lekkage?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  LEKKAGE TOILET

  Een lekkage bij de WC is erg vervelend en irritant. Lukt het niet om deze zelf te verhelpen? Neem dan contact op met ons! Onze ervaren loodgieters hebben al duizenden lekkages opgelost en helpen natuurlijk graag.

  BADKAMER LEKKAGE

  Heb je een lekkage in de badkamer? Dit kan erg vervelend zijn, zeker als het water van boven naar beneden gaat stromen. Het is slim om direct een loodgieter in te schakelen om naast de lekkage ook waterschade te voorkomen.

  LEKKAGE ELDERS?

  Andere lekkages, zoals het riool, de afvoer, radiator, muur etc. kunnen ook door ons worden opgelost. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Leg ook altijd even kort uit wat het probleem is, zodat wij de situatie beter kunnen inschatten.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Lekkage

  Lekkages kunnen op veel verschillende plekken tegen komen. Zo komen wij ze tegen in de kelder, badkamer of bij de toilet. Wij weten als geen ander hoe vervelend dit kan zijn en komen je daarom graag uit de brand helpen. Bel voor een afspraak en wij komen zo snel mogelijk bij je langs om het probleem te bekijken.

  Lees meer
  Call Now Button