Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE LAST VAN EEN VERSTOPPING?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ’s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  plumber2

  Heb je last van verstoppingen?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  WC VERSTOPT

  Spoelt de WC niet meer door? Dan is de kans groot dat deze verstopt is. Dit kan een vervelend klusje zijn, zeker als je niet precies weet hoe je de verstopping kan laten verdwijnen. Een professional nodig? Neem contact met ons op!

  VERSTOPTE AFVOER KEUKEN

  Heb je ergens in de keuken een verstopping? Laat een loodgieter hier naar kijken. Het is erg vervelend als het water in de keuken niet wegloopt. Een vakkundige loodgieter heeft dit probleem zo opgelost!

  VERSTOPPING ELDERS?

  Wij zijn ervaren in het verhelpen van elke verstopping. Heb je dus een verstopping in het riool, in de badkamer of ergens anders, neem contact met ons op. Leg de situatie goed uit door de telefoon en wij komen met een passende oplossing.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Verstoppingen

  Op het moment dat je antwoord op de bovenstaande vraag ‘ja’ is, moet je dit probleem zo snel mogelijk oplossen. Daar komen wij je graag bij helpen, want het zijn voor de meeste mensen niet de leukste klussen om te doen.

  Lees meer
  Call Now Button