Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE LAST VAN EEN VERSTOPPING?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ‘s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van verstoppingen?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  WC VERSTOPT

  Spoelt de WC niet meer door? Dan is de kans groot dat deze verstopt is. Dit kan een vervelend klusje zijn, zeker als je niet precies weet hoe je de verstopping kan laten verdwijnen. Een professional nodig? Neem contact met ons op!

  VERSTOPTE AFVOER KEUKEN

  Heb je ergens in de keuken een verstopping? Laat een loodgieter hier naar kijken. Het is erg vervelend als het water in de keuken niet wegloopt. Een vakkundige loodgieter heeft dit probleem zo opgelost!

  VERSTOPPING ELDERS?

  Wij zijn ervaren in het verhelpen van elke verstopping. Heb je dus een verstopping in het riool, in de badkamer of ergens anders, neem contact met ons op. Leg de situatie goed uit door de telefoon en wij komen met een passende oplossing.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van cv-ketels. Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Verstoppingen

  Op het moment dat je antwoord op de bovenstaande vraag ‘ja’ is, moet je dit probleem zo snel mogelijk oplossen. Daar komen wij je graag bij helpen, want het zijn voor de meeste mensen niet de leukste klussen om te doen.

  Heb je last van verstoppingen in je huis?

  verstoppingOp het moment dat je antwoord op de bovenstaande vraag ‘ja’ is, moet je dit probleem zo snel mogelijk oplossen. Daar komen wij je graag bij helpen, want het zijn voor de meeste mensen niet de leukste klussen om te doen.

  Is je toilet verstopt? Of verstopt de gootsteen telkens? Wat van verstopping het ook mag zijn, wij zullen het voor je repareren. De chaos en de stank die door de chaos veroorzaakt worden, wil je natuurlijk zo snel mogelijk weg hebben.

  Aangezien Utrecht een oude stad is kan er gemakkelijk een verstopping plaatsvinden. Hier kunnen wij je een specialistische aanpak voor aanbieden. Met deze aanpak wordt het probleem opgelost en weet je zeker dat je huis of pand nog gewoon in takt blijft.

  Waar zit de verstopping?

  Wil je ons laten weten waar verstopping zit? Alleen dan kunnen wij je zo goed mogelijk helpen. Veel voorkomende verstoppingen zijn een verstopt riool en een verstopte toilet.

  Een riool die verstopt is

  Bij een verstopt riool kunnen er flink wat onaangename aroma’s vrijkomen. Hier zit je niet op te wachten. Achtergebleven materialen zoals stofjes en restjes kunnen de oorzaak zijn. Ook kan het vaak aan een doorgeroeste pijpleiding liggen. Al met al, hoef jij je niet druk te maken over de oorzaak. Wij zorgen er namelijk voor dat alles snel en goed wordt opgelost.

  De stank doet meestal vermoeden dat een riool verstopt is. Daarom een riool die verstopt is vrij makkelijk te herkennen. Een andere indicatie is dat het doorgespoelde water niet meer doorloopt. Het water komt vast te zitten en de rommel die voor de verstopping zorgt, begint te stinken.

  Om dit probleem op te lossen, zullen we het riool gaan ontstoppen. Onze bekwame loodgieters gaan dan het riool ontstoppen. Hiervoor worden professionele materialen gebruikt. Het is daarom ook beter om niet zelf aan de slag te gaan.

  Het voorkomen van een verstopt riool is lastig. De ouderdom van de waterleidingen zijn vaak het probleem. Om deze reden zien wij vaak verstoppingen aan de waterleidingen in een oude stad, zoals Utrecht.

  Een toilet die verstopt is

  Niemand zit op dit klusje te wachten, behalve wij. Dit zijn dagelijkse klussen voor ons, waardoor wij er geen problemen mee hebben om de toilet te ontstoppen. Na afloop van het ontstoppen zal de nare geur verdwijnen en kun jij je toilet gewoon weer doorspoelen. Je zou een verstopte toilet kunnen voorkomen door niet alles in de toilet te gooien. Vaak komen wij de gekste materialen tegen. En dan weten mensen echt niet hoe het erin is gekomen.

  Kunnen wij je van dienst zijn?

  Heb je te maken met een toilet die verstop zit? Of loopt het water niet meer lekker door? Bel ons nu en wij helpen je maar al te graag verder. Samen bespreken we de situatie en sturen we één van onze loodgieters bij te kijken wat het probleem precies is. Bij ons staat kwaliteit en snelheid voorop. Deze beloften komen wij na en dat doen we tegen een aantrekkelijke prijs. Wanneer mogen wij bij jou langs komen?

  Om terug te keren naar de homepage —> Loodgieter Utrecht.com

  Lees meer
  Call Now Button