• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  CV ketel Utrecht

  030 - 227 18 73
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE PROBLEMEN MET DE CV-KETEL?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ’s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  plumber2

  Heb je problemen met de CV-ketel?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of gratis advies

  CV KETEL DEFECT

  Een defecte CV ketel is erg vervelend. Niemand zit te wachten op koud water of een koude verwarming. Gelukkig zijn wij er om jou defecte CV ketel te maken. Neem contact met ons op en wij sturen direct een vakkundige loodgieter om jouw CV ketel te maken.

  CV KETEL ONDERHOUD

  CV ketel onderhoud is erg belangrijk. Met een goed onderhoud is de levensduur veel langer, is het rendement hoger en voorkom je grote reparaties en dus hoge kosten. Laat ons eens kijken naar de CV ketel en wij vertellen je direct wat de status is en lossen eventuele problemen direct op.

  CV KETEL STORING

  Krijg je een bepaalde foutmelding te zien op de CV-ketel? Dan heb je een storing. Het is belangrijk om te weten welke foutcode tevoorschijn komt. Heb je hulp nodig? Schakel dan een van onze loodgieters in zodat je zeker weet dat de storing verholpen wordt en weer kan genieten van warm water.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  CV ketel

  Een storing aan je CV-ketel. Daar zit werkelijk waar niemand op te wachten. Met name in de winter ben je behoorlijk afhankelijk van de CV-ketel. Hij zorgt in de meeste gevallen namelijk voor warm water en verwarmt je huis. Deze problemen wil je natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Dat is logisch en daar kunnen wij jou bij helpen

  Lees meer
  Call Now Button