• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  CV ketel Utrecht

  030 - 227 18 73
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE PROBLEMEN MET DE CV-KETEL?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ’s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je problemen met de CV-ketel?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of gratis advies

  CV KETEL DEFECT

  Een defecte CV ketel is erg vervelend. Niemand zit te wachten op koud water of een koude verwarming. Gelukkig zijn wij er om jou defecte CV ketel te maken. Neem contact met ons op en wij sturen direct een vakkundige loodgieter om jouw CV ketel te maken.

  CV KETEL ONDERHOUD

  CV ketel onderhoud is erg belangrijk. Met een goed onderhoud is de levensduur veel langer, is het rendement hoger en voorkom je grote reparaties en dus hoge kosten. Laat ons eens kijken naar de CV ketel en wij vertellen je direct wat de status is en lossen eventuele problemen direct op.

  CV KETEL STORING

  Krijg je een bepaalde foutmelding te zien op de CV-ketel? Dan heb je een storing. Het is belangrijk om te weten welke foutcode tevoorschijn komt. Heb je hulp nodig? Schakel dan een van onze loodgieters in zodat je zeker weet dat de storing verholpen wordt en weer kan genieten van warm water.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar bezig
  met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van cv-ketels.

  Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  CV ketel

  Een storing aan je CV-ketel. Daar zit werkelijk waar niemand op te wachten. Met name in de winter ben je behoorlijk afhankelijk van de CV-ketel. Hij zorgt in de meeste gevallen namelijk voor warm water en verwarmt je huis. Deze problemen wil je natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Dat is logisch en daar kunnen wij jou bij helpen

  Storing aan de CV-ketel?

  cv ketel onderhoudJe zult zien dat zo’n CV-ketel net op het verkeerde moment er mee ophoud. Een verkeerd moment zou de winter kunnen zijn. Wij kennen gelukkig alle CV-ketels behoorlijk goed. We hebben een database met alle bestaande CV-ketels, zodat iedereen op de hoogte blijft van de laatste CV-ketels. Oude of nieuwe CV-ketels repareren is voor ons dus geen probleem.

  Een CV-ketel kan defect zijn. In de meeste gevallen is een defect aan een CV-ketel te repareren. Soms is het toch beter om een nieuwe CV-ketel te komen, omdat dit je kosten op de lange termijn kan besparen. Het kan ook zijn dat je CV-ketel kapot is. In dit geval is de ketel niet meer te repareren en zullen we opzoek naar een nieuwe moeten.

  CV ketel onderhoud

  Een storing aan je CV-ketel is heel goed mogelijk. Een bepaald onderdeel is er mee opgehouden, waardoor de ketel niet meer functioneert zoals die zou moeten doen. In het beste scenario kunnen we de CV-ketel ter plekke repareren. Het voordeel hiervan is dat je snel weer warm water hebt en de verwarming het ook weer snel doet.

  Soms moeten we de CV-ketel meenemen naar de zaak, omdat de problemen te groot zijn op bij je huis op te lossen. Het kan ook zijn dat we de CV-ketel terug sturen naar de fabrikant. Dit doen we wanneer de ketel nog onder garantie valt.

  Zo nu en dan komen wij bij klanten aan die op eigen houtje een poging hebben gedaan om hun CV-ketel te repareren. Dit gaat vaker mis dan dat het goed gaat. En als het mis gaat, vallen de kosten alleen maar hoger uit. Je doet er dus verstandig aan om contact op te nemen met een loodgieter.

  Een CV-ketel die kapot is

  Elk apparaat houdt er een keer mee op. Zo ook een CV-ketel. De meeste CV-ketels gaan ongeveer 15 jaren mee. Er komt dan een moment dat hij het begeeft en dan is die aan vervanging toe.

  Wij helpen je graag bij het uitzoeken van een nieuwe CV-ketel. Wij kunnen je van goed advies voorzien, omdat we het als geen ander kennen en samen kunnen kijken wat je of jullie behoeften zijn.

  Wat is de oplossing?

  De oplossing hangt uiteraard van het probleem af. Wij komen graag bij je langs om te kijken wat het probleem is. Op het moment dat je CV-ketel kapot of defect is, gaan we samen kijken naar de oplossing die het beste bij je past.
  In sommige gevallen heb je te maken met spoed. Je zit zonder warm water en de verwarming doet het ook niet. Neem contact met ons op en wij zorgen er voor dat je binnen no-time weer warm stromend water en een werkende verwarming hebt.

  Om terug te keren naar de homepage —-> LoodgieterinUtrecht.com

  Lees meer
  Call Now Button