Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ‘s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar
  bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van
  cv-ketels.

  Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter Bilthoven

  Maar waar kun je dus aankloppen om de beste loodgieters te vinden voor de loodgieterswerkzaamheden die gedaan moeten worden? Heel simpel, bij ons moet je wezen! Maar wat bedoelen wij daarmee precies? Nou, wij zijn een loodgietersbedrijf dat al jaren bestaat. Wij staan garant om de inwoners van Bilthoven te assisteren in hetgeen zij nodig hebben in en rondom het huis. Ben jij woonachtig in Bilthoven en zoek jij naar een loodgieter die kwalitatief werk oplevert? Prima, wij zijn dan de loodgieters naar wie je zoekt! Je kunt in de onderstaande vastleggingen meer lezen over onze diensten en daarnaast nog meer in details over ons team.


  Loodgieter BilthovenDie diensten die wij aan onze klanten kunnen aanbieden zijn verschillend. Ben jij reeds klant van ons of word jij er één? Prima! Indien jij reeds klant bent, weet je sowieso welke diensten wij allemaal aanbieden. Ben je dat nog niet, dan vinden wij het heel erg belangrijk dat je meer informatie hieromtrent krijgt. Ben je van plan om benodigdheden in en rondom jouw huis aan te leggen, te vervangen of te onderhouden? Goed nieuws, want dan kunnen wij je helpen hiermee! Lees hier mee over onze verschillende diensten:

  • Het plaatsen en onderhouden van jouw dak en -goten: lekkages kunnen door de jaren heen ontstaan en daarom is het belangrijk dat jij jouw dak en -goten vervangt of onderhoudt.
  • Het plaatsen en onderhouden van jouw sanitair: voor jouw sanitair heb je water nodig. Overal waar water zich bevindt, kunnen lekkages ontstaan. Deze dien je dus te onderhouden.
  • Het plaatsen en onderhouden van jouw verwarming: deze hebben we zeker wel nodig in de winter, daarom dien je die tijdig te onderhouden.
  • Het plaatsen en onderhouden van jouw riolering: om verstoppingen te voorkomen is het belangrijk om jouw riolering te onderhouden.

   

  Wie zijn wij en wat maakt ons bijzonder?

  Wij zijn een loodgietersbedrijf dat gevestigd is in Utrecht. Indien je woonachtig en/of werkzaam bent in deze provisie, zal je niet ver liggen van ons kantoor. Je zult je zeker wel afvragen wat ons zo bijzonder maakt en waarom wij de beste keus zijn voor jou. Wij geven jou hierbij redenen waarom:

  • Ons team heeft al jaren lang ervaring in hun werk. Hierdoor kunnen zij snel inspelen in bijvoorbeeld het onderhouden van jouw behoeften in huis. Zij begrijpen zodoende situaties snel en weten hoe zij dat op een professionele manier moeten aanpakken.
  • Ons team geeft jou altijd adviezen hoe je bijvoorbeeld lekkages en verstoppingen preventief als repressief kunt voorkomen.
  • Ons team wordt regelmatig getraind. Weet jij waarom training van belang is? Training is belangrijk, omdat bedrijven hedendaags aan vernieuwingen zijn. Steeds meer produceren bedrijven nieuwe huishoudelijke spullen en klanten zijn dan geneigd om de innovaties aan te schaffen. Op die manier moeten wij ons dan ook aanpassen aan die vernieuwingen en gaan wij mee met de tijd. Wij houden onze loodgieters altijd op de hoogte omtrent deze vernieuwingen. Stel je eens voor dat jij een nieuwe verwarming wilt aanschaffen. Een bedrijf heeft eentje op de markt gebracht die splinter nieuw is en veel nieuwe snufjes heeft. Als klant weet je niet per se hoe deze nieuwe verwarming geïnstalleerd moet worden. In zulke gevallen kun je ons dus inschakelen.
  • Wij zorgen ervoor dat je te maken zal hebben met vriendelijke loodgieters. Wij kunnen ons best wel voorstellen dat je graag mensen in jouw huis wilt hebben die zo vriendelijk en met respect met jou omgaan. Ook daaraan hebben wij gedacht!
  • Wij hebben tot nu toe positieve feedback gehad van onze bestaande klanten. Je hoeft dus geen vrees en twijfels te hebben.

  Loodgieter Bilthoven

  Tot slot willen wij met jou meedelen dat het loodgieterswerk altijd van belang is in huis of op het werkplek. Het kunnen soms van die simpele klusjes zijn die je niet alleen kunt doen. Zoals je eerder al hebt gelezen, zie je dus ook dat wij veel kunnen doen voor onze (toekomstige) klanten. Heb je nu behoefte aan onze diensten? Aarzel niet, maar contact ons op ons nummer welke je kunt vinden op onze pagina.

  De Nederlandse gemeente Bilthoven, die zich vestigt in de provisie Utrecht, beschikt over een heel wat voorzieningen. Je kunt bij deze denken aan de Werkplaats Kindergemeenschap, de Crematorium Den en Rust, het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), Het Nieuwe Lyceum (HNL), de Stichtse Cricket en Hockey Club (SCHC) en de begraafplaats Brandenburg. Daarnaast heeft deze gemeente veel inwoners. Die zitten zeker al boven de 21.000. Zo zie je dat veel mensen zich bevinden in Bilthoven en dat we eruit kunnen concluderen dat vele mensen werkenden zijn. Op het werkplek, in de bovengenoemde voorzieningen, maar soms ook thuis in huis zijn loodgieterswerkzaamheden vaak van belang.

  Keer hier terug naar de homepage

  Lees meer
  Call Now Button