Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ’s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter Bosch en Duin

  Bosch en Duin, een buurtschap en villawijk. Deze plek staat in de meeste gevallen bekend voor haar toeristische aangelegenheden. Zij beschikt over grote lappen gronden en daar kun je ook veel vakantiehuizen aantreffen. Ben jij woonachtig en/of werkzaam in Bosch en Duin? Of ben je toevallig werkzaam in de toerisme industrie in Bosch en Duin? Heb je wel eens of heel vaak de behoefte gehad in jouw huis en/of op jouw werkplek aan de werkzaamheden van een loodgieter? Je bent dan opzoek naar assistentie, maar weet jij wie jij het best kunt raadplegen? Raak niet in paniek, want wij zijn er! Wij zijn loodgieters en ons kantoor is gevestigd in Utrecht. Ook wij kunnen de inwoners van Bosch en Duin bijstaan wanneer zij ons nodig hebben. Ben jij nieuwsgierig over onze diensten, wil je daarnaast toch nog meer informatie over ons en wil je ook weten waarom wij een uitzondering maken?

  Lees meer
  Call Now Button