Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ’s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar
  bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van
  cv-ketels.

  Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter Bosch en Duin

  Bosch en Duin, een buurtschap en villawijk. Deze plek staat in de meeste gevallen bekend voor haar toeristische aangelegenheden. Zij beschikt over grote lappen gronden en daar kun je ook veel vakantiehuizen aantreffen. Ben jij woonachtig en/of werkzaam in Bosch en Duin? Of ben je toevallig werkzaam in de toerisme industrie in Bosch en Duin? Heb je wel eens of heel vaak de behoefte gehad in jouw huis en/of op jouw werkplek aan de werkzaamheden van een loodgieter? Je bent dan opzoek naar assistentie, maar weet jij wie jij het best kunt raadplegen? Raak niet in paniek, want wij zijn er! Wij zijn loodgieters en ons kantoor is gevestigd in Utrecht. Ook wij kunnen de inwoners van Bosch en Duin bijstaan wanneer zij ons nodig hebben. Ben jij nieuwsgierig over onze diensten, wil je daarnaast toch nog meer informatie over ons en wil je ook weten waarom wij een uitzondering maken?


  Loodgieter Bosch en DuinLoodgieters zijn natuurlijke personen die zich bezig houden met het aanleggen en onderhouden van huishoudelijke spullen in en rondom jouw huis en/of werkplek. Je kunt hierbij denken aan:

  • Het aanleggen en onderhouden van douches, baden, toiletten enzovoort.
  • Het aanleggen en onderhouden van dak, -goten en kozijnen.
  • Het aanleggen en onderhouden van rioleringen.
  • Het aanleggen en onderhouden van verwarmingen.

  Zo zie je dat je bij ons terecht bent voor diverse diensten. Deze diensten zijn wel diensten die jij behoeft in huis en/of op jouw werkplek. Voor alle plekken op de markt zijn onze diensten dus veel gevraagd.

  Vaak zijn mensen, wellicht jij ook, geneigd om deze werkzaamheden niet zelfstandig te doen. Vaak niet omdat je het niet kan, maar gewoon omdat je het te druk hebt. Wij hebben door de jaren heen ook klanten gehad die graag proberen om hun toiletten zelfstandig aan te leggen. Helaas lukt het hen niet altijd en bellen ze ons voor assistentie. Het is natuurlijk ook goed als je het zelfstandig probeert, maar vaak verlies jij op die manier jouw tijd. Daarom willen wij altijd klaar staan voor onze (toekomstige) klanten in Bosch en Duin. Wij weten dat de inwoners van deze plek het altijd zo druk hebben en daarom tonen wij totaal begrip voor hen. Integendeel vinden wij onze klanten heel erg braaf wanneer wij zien en/of horen dat zij zelfstandig de werkzaamheden hebben proberen te doen. Pluimpje voor hen joh!

   

  Nog meer informatie over ons

  Ons kantoor is gevestigd in Utrecht. Je zal je wellicht niet ver bevinden van ons kantoor. Wij staan al jaren garant voor onze klanten en proberen hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien je ons wenst in te huren, kun je telefonisch contact met ons opnemen of eventueel langskomen bij ons op kantoor. Je kunt ons telefoonnummer op onze pagina aantreffen.

   

  Loodgieter Bosch en Duin

  Je zult je zeker wel afvragen waarom je speciaal van onze diensten gebruik moet maken. Wat maakt ons dan zo speciaal? Hieronder geven wij jou overtuigende redenen waarom wij de beste keus zijn voor jou:

  • Wij opereren al jaren lang in deze branche, waardoor wij onze ervaring door de jaren heen hebben opgedaan. Op deze manier kunnen wij ten alle tijden diverse situaties bij diverse klanten snappen en weten wij ook hoe wij die moeten handelen.
  • Wij hebben klantvriendelijke loodgieters in dienst die jou met heel veel respect behandelen. Dit hebben wij als vereiste gesteld binnen ons bedrijf, omdat wij weten hoe het aanvoelt om in zee te gaan met onvriendelijke mensen die zelden respect tonen aan hun medemens.
  • Onze loodgieters hebben altijd een luisterend oor voor jou. Zij luisteren graag naar het probleempje dat zich afspeelt bij jou. Hierdoor kunnen zij de situaties ook beter snappen en beter oplossen.
  • Je kunt je totaal op jouw gemak voelen wanneer ons team gearriveerd is bij jou.
  • Wij hebben tot nu toe positieve feedback gehad van onze klanten. Indien je nog geen klant bent van ons, kun je je dus op jouw gemak aansluiten in ons klantenbestand en voeren wij onze werkzaamheden uit zoals jij dat wenst.
  • Onze ervaren loodgieters zijn altijd in staat om jou adviezen te geven hoe jij lekkages en/of verstoppingen preventief en repressief kunt voorkomen. Het enige dat jij dient te doen is te vragen. Heel simpel dus!

  Tot slot hopen wij dat wij jou voldoende hebben overtuigd waarom jij en wij een perfecte match zijn. Zij zorgen ervoor dat wij ten alle tijden jouw beste vriend zijn als het gaat om de werkzaamheden in en rondom jouw huis en/of werkplek. Verder hebben wij enkele woorden aan jou te zeggen en die zijn: “we hopen jou heel gauw tegemoet te komen!”. Keer hier terug naar de homepage

  Lees meer
  Call Now Button