Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ‘s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar
  bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van
  cv-ketels.

  Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter Bunnik

  Wij bieden al langer dan 15 jaren loodgietersdiensten aan voor nieuwe commerciële en residentiële gebouwen, samen met verbouwingen en reparaties voor oudere vestigingen. Wij onderhouden Bunnik en de omliggende gebieden. We staan ​​achter onze diensten en overtreffen continu de verwachtingen van onze klanten.


  Loodgieter BunnikEen oplossing voor jouw keuken of badkamer nodig? We hebben je gedekt. Wij repareren en vervangen rioolleidingen, gasleidingen, kapotte leidingen, kranen, afvalverwijdering, drinkwatersystemen en zelfs het aansluiten en installeren van boilers. Wendt je tot ons voor deskundige installatie en reparaties van badkuipen, douches, afvoerreiniging, kleppen en toevoerleidingen. We weten dat jouw keuken en badkamers essentieel zijn voor jouw dagelijkse levensstijl en wij helpen ze goed te houden.

   

  Wat te verwachten?

  • Onze klanten krijgen:
  • Snelle service – vaak dezelfde dag, vooral voor noodsituaties
  • Up front prijzen zonder verborgen kosten
  • Bekwame, gediplomeerde loodgieters
  • Tijdige, betrouwbare en professionele service
  • Goed gevulde vrachtwagens
  • Service met een glimlach

   

  Commerciële sanitaire diensten

  Voor al jouw loodgietersbehoeften op het gebied van commercieel vastgoed ben je bij ons terecht. We doen aangepaste installaties, verbouwingen, gasleidingen en testen, herleidingen en rioolleidingen. Als je denkt dat jouw commerciële sanitairsysteem een ​​probleem heeft, zullen we een diagnostische evaluatie uitvoeren met een sanitaire camera-inspectie om de bron te achterhalen met minimale onderbreking van jouw bedrijf. We implementeren altijd de beste werkwijzen en geavanceerde technologie. Bovendien herstellen we loodgieters- en rioleringssystemen snel weer naar de juiste functie, zodat je jouw bedrijf op de goede weg kunt houden. En onze deskundige installateurs kunnen geavanceerde systeemupgrades bieden die voldoen aan de behoeften van jouw bedrijf.

  Ons doel

  Over het algemeen is ons doel om jouw residentiële of zakelijke sanitair situatie snel en correct te analyseren, te behandelen met de meest recente technologie, apparatuur en producten en ongeëvenaarde sanitaire diensten te leveren aan al onze gewaardeerde klanten. Als je behoefte hebt aan sanitaire voorzieningen, richt je dan tot de experts van Bunnik.

  Welke diensten bieden wij?

  1. Renovatie

  Net zoals het renoveren van de badkamer, kan het renoveren van een keuken een behoorlijke klus zijn. Enkele van de diensten die met de renovatie van de keuken zijn gemoeid, zijn: installatie van waterleidingen naar jouw koelkast, installatie van afvalverwerking, installeren van kranen en spoelbakken, aansluiting op koelkasten en ijsblokjesmachines, installatie van vaatwassers en nog veel meer.

  1. Rioolleiding

  Veel huiseigenaren weten niet dat ze verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de nutsleidingen op hun terrein. Wanneer de water- of rioolleiding onverwachts mislukt, kan de reparatie duizenden euro’s uit eigen zak kosten. Wij helpen je.

  1. Toiletreparaties

  Heeft jouw toilet twee opvliegers nodig om al het afval naar beneden te krijgen? Maakt het de hele nacht lawaai? Heb je regelmatig een stop? Zie je water in de toiletpot lekken? Zijn er lelijke vlekken op de bodem van het toilet? Kun je in je toilet wiegen? We bieden verschillende opties voor deze problemen. We zullen het repareren maar als de reparatie niet ophoudt, kan vervanging nodig zijn. Toiletten kunnen veel meer problemen veroorzaken dan je je kunt voorstellen en je vloer kan wegrotten als de toiletreparatie niet snel wordt uitgevoerd.

  1. Waterlekken

  Is er een plotselinge toename van jouw recente waterrekening? Zo ja, dan kan dit te wijten zijn aan waterlekken in de watersysteemaansluiting van jouw huis. Dit kan te wijten zijn aan defecte leidingen of een oud leidingsysteem dat moet worden vervangen of gerepareerd. Eigenlijk sta je niet alleen in dit dilemma, aangezien de meeste huiseigenaren ook gevoelig zijn voor dit probleem. Onderzoek toont aan dat een typisch huis ongeveer 2000 tot 20.000 liter water per jaar kan verliezen als gevolg van lekken.

  1. Aftappen en pijpreiniging

  Een afvoerreiniger is een op chemische producten gebaseerd consumentenproduct dat rioolbuizen deblokkeert of helpt voorkomen dat verstopte afvoerleidingen ontstaan. De term kan ook verwijzen naar degene die de activiteit uitvoert met chemische reinigingsmiddelen of apparaten die bekend staan als de loodgieterslang. Wanneer de loodgieter in Bunnik vertrouwt, zijn jouw sanitaire en afvoerproblemen opgelost – snel! We hebben een licentie en zijn verzekerd, en ervaren technici besturen voertuigen die volledig gevuld zijn met de benodigde armatuur en gereedschappen.

  Loodgieter Bunnik

  Met de loodgieters in Bunnik als jouw snelle en vriendelijke loodgieter, zijn we hier om je te helpen met noodhulp, 24/7, bij jou thuis of op kantoor. Nachten, weekends en zelfs op feestdagen, wordt je begroet door een van onze vertegenwoordigers van de klantenservice die een afspraak kan maken om aan jouw behoeften te voldoen. Als het een noodgeval is, sturen we onmiddellijk een deskundige sanitair technicus naar je toe!

  Lees meer
  Call Now Button