Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ‘s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar
  bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van
  cv-ketels.

  Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter de Bilt

  Er zijn verschillende dingen die je wilt in een sanitairbedrijf. Als je een sanitair probleem hebt, wil je iemand die weet wat ze doen en je wilt ze snel. Je wilt ook iemand waarop je kunt vertrouwen. Je bent opzoek naar een bedrijf met integer en betrouwbare personeel. Je wilt ook iemand met de grootste selectie van onderdelen in de omgeving. Je vindt al deze belangrijke elementen bij Loodgieter de Bilt.


  Loodgieter de BiltHet is heel belangrijk voor ons om je huis met respect binnen te gaan, naar je problemen te luisteren en uitstekend werk voor je te doen – van het begin tot het einde wordt het snel, beleefd en schoon. Onze ervaren loodgieters streven naar perfectionisme en willen jou tevredenstellen. Dit is precies de reden waarom we zoveel herhalings- en verwijzingsklanten hebben. Bekijk de website voor meer informatie https://www.loodgieterinutrecht.com/.

  Enkele van onze sanitaire diensten omvatten

  • Ruwe pijpen
  • Boiler installatie
  • Sanitair installatie inclusief afvalverwerking
  • Badkamer wastafel, badkuip en toilet installatie

  Sanitair reparatie

  Of jou sanitair reparatie nu klein of groot is, wij zullen de situatie analyseren en met je bespreken wat er precies moet gebeuren om jouw huis. Er zijn veel verwoestende dingen die kunnen gebeuren als een huis niet correct is opgezet. Zelfs de kleinste lekkage kan op den duur een ramp veroorzaken, waardoor een verzwakte vloer of plafond achterblijft, schimmelproblemen en gezondheidsrisico’s ontstaan. Onze professionele loodgieters kunnen jouw waterverwarmer, gootstenen, toiletten en andere pijplekken repareren.

  Rioolafzetting

  We hebben alle apparatuur om eventuele stilleggingen aan te kunnen. Onze apparatuur omvat handbladen, schroefmachines, gootsteenmachines, rioolmachines en zelfs een straalmachine voor extreme situaties. Toegangspunten zijn het inbrengen van de slang door een gootsteen, een toilet, een externe sanering of op het dak komen en de slang daar vandaan sturen.

  Rioollijn reparatie / vervanging

  Als je problemen ondervindt met jouw rioollijn, zoals boomwortels of een ander probleem, hebben we een graafploeg die ofwel met de hand graaft of graafwerktuigen gebruikt om te graven en achteraf op te vullen. De huidige rioollijn wordt verwijderd en vervangen door onze loodgieters. Als je een probleem hebt en je weet niet wat de oorzaak is, hebben we ook cameramachines die een video van de binnenkant van de lijn kunnen nemen om het probleem te vinden en te achterhalen waar het zich bevindt.

  Waterboilers

  We weten hoe belangrijk warm water is, dus als je een warmwaterboiler nodig hebt, bel ons dan en we zullen jouw waterverwarmingstank diezelfde dag gegarandeerd vervangen! We bieden ook tankless boilers als onze premium optie, zodat je niet zonder warm water hoeft te blijven. Voor een tankless boiler geven wij je een gratis offerte.

  Spoeddiensten

  Na 15 jaren in het bedrijfsleven, begrijpt loodgieter de Bilt dat noodsituaties gebeuren, op elk moment en waar dan ook. Onze On-Call-services zijn 24/7 beschikbaar. We zijn hier om te helpen. Wij zijn een betrouwbare loodgieter, verwarming en koeling aannemer: dit is onze rol in de gemeenschap.

  Als je een opkomende situatie hebt, gedefinieerd als het veroorzaken van schade aan eigendommen, of het presenteren van een onmiddellijk gevaar voor de gezondheid, bel dan loodgieter de Bilt op 030 227 18 73.

  Voorbeelden van wat een sanitaire noodsituatie is:

  • Probleem of water in de kelder
  • Het toilet spoelt niet door
  • Geen warmte in huis (controleer de batterijen in de thermostaat)
  • Geen heet water (Gezondheidszorgfaciliteiten, restaurants en andere commerciële toepassingen)
  • Kapotte pijpen
  • gaslekkage

  Loodgieter de Bilt

  Je hebt veel opties om uit te kiezen als het gaat om je sanitair, dus we zijn heel blij dat je ons belt. We tonen onze waardering door van het begin tot het einde een snelle, persoonlijke service te bieden. Hier zijn nog een paar manieren om ervoor te zorgen dat jou klantervaring vlekkeloos verloopt:

  • Uitstekende afwerking en aandacht voor detail: ons uiteindelijke doel is om professionele loodgietersdiensten van de hoogste kwaliteit te leveren. Al onze technici hebben een licentie en vakkundig getraind in de nieuwste apparatuur en methoden voor jouw veiligheid en gemoedsrust.
  • Volledig geautoriseerd en verzekerd: trap niet in de val van een bedrijf dat korting biedt op service, zonder vergunning werkt of geen gepaste verzekering afsluit. Wanneer je met ons werkt, zult je gemoedsrust hebben wetende dat wij bedekt zijn voor uw ultieme comfort en veiligheid.
  • Professionele, rookvrije technici: onze professionele, erkende technici zijn altijd goed verzorgd en respectvol. Ze zien er niet alleen goed uit, ze ruiken ook goed! Ze zijn altijd bereid om elke vraag die je hebt te beantwoorden en moedigen je aan vragen te stellen over een product of dienst.
  • Eerlijke, tarieven: we houden niet van verrassingen. Wij bieden eerlijke prijzen, zodat je weet wat je te wachten staat voordat we met enig werk beginnen. Geen verborgen kosten, geen verrassingskosten!

  Lees meer
  Call Now Button