• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Loodgieter de Meern

  030 - 227 18 73
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ‘s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar
  bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van
  cv-ketels.

  Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter de Meern

  Misschien had jij niet gedacht dat jij dit nu zou lezen maar geen van ons komt eronder uit. En loodgieter kunnen wij niet missen in ons leven. Zij hebben zoveel soorten onderdelen dat onder hun beroep valt waar een ieder van ons gebruik van maakt. Van een simpele verstopping tot een grote CV ketel probleem. Natuurlijk is het nu even uitkijken naar de beste loodgieter. Hoe kom jij nou aan een goeie loodgieter? Hier kan jij wat tips halen.


  Loodgieter de MeernDe loodgieter is verantwoordelijk voor het installeren, repareren en onderhouden van pijpleidingen, armaturen en ander sanitair gebruik. Voor waterdistributie en riolering, commerciële en industriële gebouwen. De loodgieter werkt op een veilige manier en houdt uw werkomgeving schoon. Vergeet miet dat de loodgieter ook de CV ketel kan servicen en repareren. Een heel uitgebreid beroep.

  Heb jij misschien iemand die maar een van deze taken zou kunnen uitvoeren? Dan is zo iemand geen loodgieter, maar gewoon iemand die toevallig weet heeft van zo een werk. Een amateur ook wel. Een echte loodgieter is op de hoogte van de nieuwste technieken en weet bij het aanhoren van jouw probleem al heel vlug wat er aan de hand zou kunnen zijn. Soms is het ook makkelijk om jouw eigen probleem op te lossen. Maar dat gaat niet altijd even makkelijk. Soms is het probleem veel ingewikkelder dan jij denkt. Er zouden bij onwetendheid veel meer problemen bij kunnen komen. Dat alles heb jij zeker niet nodig.

  Een loodgieter heeft ook de juiste materialen en apparaten om het probleem veiloos op te lossen.

  Wist jij dat er ook schade gebracht kan worden wanneer er een verstopping of dergelijke opgelost moet worden? Bij loodgieterinutrecht.com heb jij dat niet. Zij doen hun uiterste best om dat alles te vermijden. Dat komt alleen maar omdat zij op tijd trainingen volgen en dit werk met heel veel liefde professioneel doen. Vanwege hun ervaringen en goeie kennis weten zij heel goed te analyseren voordat zij met een klusje beginnen. Zij het analyseren kunnen zij ook meteen zien at voor calamiteiten er allemaal zouden kunnen zijn. De loodgieter pakt niet gewoon een draad of een schroef waarmee zij beginnen los te schreven waar en een schroef zit of dat zij met een draad in een opening beginnen steken omdat ze denken dat de verstopping daar zou kunnen zitten. Nee, dat is het helemaal niet, vandaar dat zij dit alles profesioneel aanpakken.

  24 uur snelle service bij loodgieter de Meern

  Klinkt dat raar? Dat de loodgieter er 24 uur klaar staat? Nee hoor. Niemand weet nou wanneer er een probleempje kan ontstaan. Als de loodgieter een 8 uren per dag shift draait wilt dat ook zeggen dat de reparatie alleen kan plaatsvinden wanneer jij zelf ook op het werk zit. Dat wilt zeggen dat jij niet perse thuis hoeft te blijven om de loodgieter te ontvangen. Het kan op elk uur van de dag. De loodgieter heeft een goeie logistiek en een agenda dat ook bij die van jou past. De loodgieter weet ook dat er problemen zijn die heel vlug opgelost moeten worden, zoals een lekkage bijvoorbeeld. Een kleine lekkage kan ook al heel vlug voor een wateroverlast zorgen. Dan ontstaat er ook heel veel troep. Daar heeft de loodgieter alle begrip voor. Vandaar dat zij hun uiterste best doen om er binnen korte tijd voor de deur te zijn.

  Hoe kun jij nou in contact komen met zo een loodgieter?

  • Via de website loodgieterinutrecht.com
  • Via hun telefoon nummer. Het is tevens gratis bellen naar de service lijn.
  • Ook kun jij op de website gratis een offerte aanvragen.

  De loodgieter is dichterbij dan jij denkt. Geen zoektocht meer nodig. Dat bespaard jou ook heel veel tijd.

  Zoals jij hebt gezien gaat de loodgieter heel professioneel te werk. Er zijn heel veel taken die onder de loodgieter vallen en zij pakken elke taak even professioneel op. Zij besparen jou heel veel denkwerk en jij hoeft niet op onderzoek uit te gaan hoe een probleempje op te lossen. Zij komen ook met alle nodige materiaal. Dat wilt ook zeggen dat jij niets hoeft uit te geven aan materiaal dat jij misschien ook maar een keertje zou gebruiken. Het feit dat zij ook gratis servicen geven, geeft ook al aan dat zij het werk met liefde doen en dat hun oog gericht is op het snel oplossen van jouw probleem. Zo een loodgieter vind jij niet makkelijk nee.

  Lees meer
  Call Now Button