Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ’s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar
  bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van
  cv-ketels.

  Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter Den Dolder

  Gek he? Dat wij nu hier zitten en het over de loodgieters hebben. Ik had zelf nog nooit gedacht dat dit ooit een onderwerp zou worden voor mij. Maar hier zijn wij nu eenmaal. Jij zal ook jouw reden hebben waarom jij hier zit. Een ieder zal wel een ander reden hebben hiervoor. Ik had namelijk te kampen met een defecte CV ketel. Ik moet wel zeggen dat het toch niet zo een makkie was om die zelf aan de praat te krijgen. Maar loodgieterinutrecht.com was er gelukkig om mij daar mee te helpen. Ik zou eerlijk gezegd niet weten welke kant ik op zou moeten als ik niet in contact was gekomen met hun. Dat gebeurde via een vriendin van mij die ook goeie ervaringen heeft met hun. Zij heeft namelijk nooit een defecte CV ketel gehad omdat die optijd word onderhouden door dezelfde loodgieters. Ik zou heel blij zijn als ik anderen kon besparen van hun zoektocht naar een goeie loodgieter. Vandaar dat ik mijn ervaring zou willen delen met jou.


  Loodgieter Den DolderEen CV ketel installeren is niet zo makkelijk als jij denkt. Je kan zoveel lezen en zien op het net en op youtube over het installeren daarvan. Echter is elke huis of installatie verschillend. Dat wilt zeggen dat jij de plek waar jij zo een CV ketel wilt installeren ook heel goed moet kennen. Dan heb ik het over de muren, de pijpleidingen in het huis maar ook de stroomdraden. Dat is best wel riskant. De loodgieter weet vanwege zijn opgedane kennis en ervaring hoe met al deze situaties om te gaan. Want een lekkage bijvoorbeeld zou niet in aanraking mogen komen met een stroomkabel dat door het huis loopt. Dat is heel riskant. Wil jij natuurlijk vermijden. De loodgieter kan op al deze consequenties letten wanneer die te werk gaat. Dat doet de loodgieter door middel van een goeie stappen plan. Niet meteen boren om dan het een en ander te ontdekken.

  Zoals jij hebt gelezen moet er ook rekening gehouden worden met andere leidingen die door het huis lopen zoals de water leidingen en stroom kabels. Nee, daar hoef jij geen andere werklui bij te halen. Dat komt doordat de loodgieter al deze werkzaamheden ook uitvoert. Het valt allemaal samen onder een dak. Dat is best wel handig toch. Dan heb jij niet meer te maken met twee of meer groepen die misschien niet goed afgestemd zijn op elkaar. Want al deze werkzaamheden kan door dezelfde loodgieter gedaan worden. Wat betekent dat zij het allemaal meenemen in hun stappenplan voordat zij starten met het werk. Behalve hun professionele aanpak bieden zij ook de volgende service. Bepaalde servicen zijn ook nog gratis. Hier gaan wij dan.

  1. Jij kunt gratis bellen naar hun service lijn.
  2. Jij kunt gratis een offerte aanvragen op hun website.
  3. Zij zijn 24 uur per dag beschikbaar.
  4. Zij zijn binnen de kortste tijd voor de deur.

  Is dat niet mooi? Heel veel loodgieters doen het alleen maar voor het geld. Dat is te begrijpen. Het is nou eenmaal geen sociaal werk. Niemand gaat het allemaal gratis doen. Maar een loodgieter die het doet omdat het zijn passie is, kan jou al deze tips geven. Alleen maar omdat zij als doel hebben dat er zo min mogelijk mensen last hebben van een verstopping of iets dergelijks.

  Er worden van tijd tot tijd trainingen verzorgd zodat men op de hoogte blijft van de nieuwste technieken. Niet alleen de loodgieters genieten van een optimale training. Ook de telefonisten en de afdeling van de administratie en alle andere afdelingen. Het werk bestaat nou eenmaal uit verschillende soorten onderdelen. Dat betekend dat alle afdelingen de nieuwste en juiste vaardigheden beschikt om jou van dienst te zijn.

  Loodgieter Den Dolder

  Ik ben heel blij dat ik mijn ervaring heb kunnen delen. Hopelijk ben jij nu een ervaring rijker. Want dit alles had ik niet echt toen ik naar hulp zocht voor mijn CV ketel. Het mooie van alles is dat ik nu ook weet waar ik terecht kan voor de verstoppingen van de rioleringen. Maar niet alleen daarvoor heb ik een oplossing. Ook voor mijn stroom installaties. Mocht het zo zijn dat er iets gebeurd rond middernacht. Hoef ik niet te wachten tot de volgende dag. Vanwege hun snelle 24 uur service kunnen zij elk moment voor de deur komen. Dat vind ik vooral fijn en handig. Maak zo spoedig mogelijk contact op met hun op loodgieterinutrecht.com. Jij zal er geen spijt van hebben.

  Lees meer
  Call Now Button