• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Loodgieter Den Dolder

  030 - 227 18 73
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ’s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter Den Dolder

  Gek he? Dat wij nu hier zitten en het over de loodgieters hebben. Ik had zelf nog nooit gedacht dat dit ooit een onderwerp zou worden voor mij. Maar hier zijn wij nu eenmaal. Jij zal ook jouw reden hebben waarom jij hier zit. Een ieder zal wel een ander reden hebben hiervoor. Ik had namelijk te kampen met een defecte CV ketel. Ik moet wel zeggen dat het toch niet zo een makkie was om die zelf aan de praat te krijgen. Maar loodgieterinutrecht.com was er gelukkig om mij daar mee te helpen. Ik zou eerlijk gezegd niet weten welke kant ik op zou moeten als ik niet in contact was gekomen met hun. Dat gebeurde via een vriendin van mij die ook goeie ervaringen heeft met hun. Zij heeft namelijk nooit een defecte CV ketel gehad omdat die optijd word onderhouden door dezelfde loodgieters. Ik zou heel blij zijn als ik anderen kon besparen van hun zoektocht naar een goeie loodgieter. Vandaar dat ik mijn ervaring zou willen delen met jou.

  Lees meer
  Call Now Button