Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ’s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar
  bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van
  cv-ketels.

  Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter Haarzuilens

  Niet een ieder laat graag anderen in hun huis. Een loodgieter zou jij ook wel moeten vertrouwen. Dat kan jij doen om te voorkomen dat jij plotseling spullen kwijtraakt. Dat willen wij natuurlijk niet. Een heel betrouwbare loodgieter is niemand minder dan loodgieterinutrecht.com. Ik durf jou zelfs aan te raden om jouw boodschappen te doen terwijl deze loodgieters aan het werk zijn. Had jij zo gek nog niet gedacht he? Ik zal hier vertellen waarom ik jou dit kan aanraden.


  Loodgieter HaarzuilensZoals ik al eerder aangaf is het moeilijk om iemand te vinden die jij kunt vertrouwen. Niet een ieder heeft graag dat onbekenden in hun huis komen. Soms moet je ze echt bij de voet volgen. Anders kunnen dingen verkeerd gaan in huis. Dat willen wij niet. Soms heb je gewoon geen keus om mensen in jouw huis te laten komen. Dat komt doordat je het probleem ook niet zelf kan aanpakken. Het is niet altijd zo dat jij zulke werklieden op de voet moet volgen omdat zij misschien iets zouden stelen. Maar vaak genoeg doen deze loodgieters ook wat zij willen. Als jij geen oogje houd op hun an het gebeuren dat zij lekker zitten te niksen. Dat wilt zeggen dat zij hun uren dan zitten te doden en jah, zij  krijgen lekker dat geld ervoor. Om dit alles in de gaten te houden lijkt het wel alsof jij jezelf op straf zet. Dat willen wij ook niet toch. Het werk moet oprecht en correct aangepakt worden. Bij loodgieterinutrecht.com ben jij verzekerd van de beste loodgieters. Het vertrouwen is zo gegarandeerd dat jij iets nuttig kunt doen voor jezelf in de tussentijd. Dan denk ik bijvoorbeeld aan boodschappen doen of een wandelingetje maken. Als de loodgieter aan het werk is bij jou thuis voor wat dan ook, kun jij ook niet veel doen. Water gebruik of stroom gebruik is dan even gestagneerd totdat deze loodgieters klaar zijn met hun werk. Waken is eenmaal niet jouw taak.

  Werkwijze.

  Deze loodgieters maken eerst een goed plan voordat zij aan het werk gaan. Het begint simpel met een belletje. Daar kunnen zij jou simpel vragen stellen. De vragen die zij jou kunnen stellen zijn:

  • Wat is het probleem.
  • Heeft u buren die last hebben van u lekkage of verstopping.
  • Heeft u al eerder zo een probleem gehad?
  • Heeft u al geprobeerd om het zelf op te lossen.
  • Welke tijdstippen kunnen zij langskomen?
  • Heeft u honden? Want ook daar houden zij rekening mee.

  Het lijkt er misschien een mondvol vragen. Maar daar hoef jij jou niet druk om te maken. Bellen is gratis naar hun. Een groot voordeel toch? Wist jij dat zij nog een gratis service hebben? Dat is op hun website. Jij kunt daar ook al jouw vragen stellen. Jij krijgt dan gratis antwoorden op al jouw vragen.

  Ik ga nu even door met het uitleggen van hun werkwijze. Wanneer zij alle antwoorden binnen hebben op de vragen die zij hebben gesteld gaan zij verder met hun plan. Al jouw antwoorden orden geanalyseerd. Aan de hand daarvan weten zij hoe ze het een en ander kunnen aanpakken. Zij weten dan precies wat voor material zij nodig hebben. Natuurlijk nemen zij veel meer mee dan wat zij op papier hebben. Want ook op onvoorziene kalamiteiten zijn zij voorbereid. Zij komen dan op afspraak en geven ook door hoelang zij te werk zullen zijn dat is toch handig?

  Loodgieter Haarzuilens

  Mocht het zo zijn dat er iets is gebeurd rond middernacht. Of tijdens onchristelijke uren. Geen nood joh. Ook dan zijn zij beschikbaar. Zij hebben namelijk een 24 uur service. Deze loodgieters hebben er begrip voor dat jij niet kunt voorspellen wanneer er zo een probleempje ontstaat. Zo begrijpen zij ook dat het heel oncomfortabel is om met een verstopping, lekkage of ene kapotte CV ketel te zitten. Mooi toch? Om zo een begripvolle loodgieter te vinden?

  Er word vanuit de directie heel goed gelet op deze loodgieters. Vandaar dat zij zo correct te werk gaan. Anders was het ook niet mogelijk om zo een goeie service te bieden. Er worden ook optijd trainingen verzorgd. Dat zorgt ervoor dat zij op de hoogte zijn van de nieuwste technieken.

  Lees meer
  Call Now Button