Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ’s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar
  bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van
  cv-ketels.

  Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter Houten

  Wanneer je besluit om loodgieterswerk te doen, is het altijd raadzaam om een beroep te doen op een professioneel sanitairbedrijf. Het personeel van het bedrijf Loodgieter Houten is getraind en ervaren in loodgieterswerk. Er zijn veel mensen die beweren loodgieter te zijn, maar ze missen de vaardigheden en expertise om loodgieterswerk te doen. Voordat je een sanitairbedrijf in dienst neemt, is het belangrijk om de tijd te nemen en ervoor te zorgen dat ze gekwalificeerd zijn voor het werk. Lees op de homepage van onze website meer over onze diensten en de kwaliteit van ons werk.


  Loodgieter HoutenOnze diensten

  • Waterlekdetectie

  Als de waterdruk laag is, of als je tekenen van een lek in de structuur van jouw huis hebt gezien, aarzel dan niet om een loodgieter te bellen. Wij bieden waterlekkagedetectie- en -reparatieservices in Houten en de omgeving. Als het om een sanitairelek gaat, is het altijd een beter idee om veilig te zijn dan om spijt te hebben. Onze loodgieters in Houten kunnen snel de oorzaak van een sanitair lek identificeren en een actieplan ontwikkelen om reparaties uit te voeren met zo weinig mogelijk schade aan jouw huis. Als er een lek in jouw muur of ondergrondse vloer is, wil je de klus niet laten aan een bedrijf dat niet de grootste zorg besteedt.

  • Rioollijn onderhoud

  Het is waarschijnlijk het beste dat de meeste mensen niet direct in hun rioollijnen kunnen zien. Het is geen mooi gezicht, laten we je geruststellen. Wanneer je bedenkt hoeveel afvalwater en organisch afval door jouw rioolleiding stromen en in jouw septic tank of gemeentelijk afvalbeheersysteem, is het niet moeilijk om je voor te stellen dat het op een gegeven moment verstopt zou kunnen raken. Daarom bieden wij op regelmatige of incidentele basis uitstekende rioolreinigingsdiensten. Wij gebruiken een veilige hydrojettechnologie, waarmee jouw rioollijn er in een mum van tijd als nieuw uitziet. Rioolreiniging is een geweldige manier om de effectiviteit van jouw hele sanitairsysteem te verbeteren.

  • Boilerreparatie

  Als jouw boiler niet meer werkt zoals het hoort, neem dan geen genoegen met teleurstellende prestaties. Als een van de belangrijkste huishoudelijke apparaten in huis, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw boiler volledig in staat is om voldoende warm water te leveren. Maar na verloop van tijd zal jouw boiler verslijten aan de componenten en moet je hem mogelijk laten repareren. Routineonderhoud is de beste manier om problemen te voorkomen, maar het systeem zal op een gegeven moment defect raken. Wanneer dit het geval is, bel ons dan zodat we snel het probleem kunnen oplossen.

  24/7 nooddiensten

  Zoals elke huiseigenaar kan beamen, is het nooit een goede zaak om loodgietersproblemen te vinden. Of het nu verstopte afvoerleidingen zijn die back-ups veroorzaken, pijpuitbarstingen voor bevroren leidingen of lekken, het vinden van een bedrijf dat nooddiensten uitvoert, is erg belangrijk. Daar zijn een aantal redenen voor, maar het belangrijkste om te hebben in dit soort situaties is gemoedsrust en een loodgieter die altijd voor je klaar staat. Wanneer je ons belt, krijg je snel hulp en de vrijheid om jouw dagelijkse bezigheden uit te voeren zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een ander sanitairprobleem. Noodhulp betekent ook dat als er midden in de nacht iets gebeurt, je niet hoeft te wachten tot de ochtend om hulp te krijgen. Beter nog, je hoeft geen extra kosten te betalen.

  Waarom kiezen voor Loodgieter Houten

  Wij behoren tot de beste in de branche, als het gaat om betrouwbare, eersteklas sanitair- en verwarmingsdiensten. Sterker nog, we leveren al tientallen jaren loodgietersdiensten aan de gemeenschap van Houten, We bieden zelfs hulpdiensten, dus waar wacht je nog op, bel ons nu om aan de slag te gaan!

  Talrijke redenen om voor ons te kiezen

  We realiseren ons dat je vertrouwt op opgeleide specialisten zoals wij om essentiële huishoudelijke diensten te verzorgen. We begrijpen ook het ongemak dat kan worden veroorzaakt door slechte kwaliteit van vakmanschap. Het is om deze reden dat we al het volgende aan al onze klanten garanderen, onze loodgieters zullen:

  • Probeer altijd beleefd en beleefd te zijn.
  • Zorg voor een strikte professionaliteit op het werk.
  • Beantwoord vragen altijd eerlijk.
  • Beschikken over eersteklas training en competentie.
  • Draag geautoriseerde identiteitskaarten.

  Loodgieter Houten

  Als de beste loodgieters in Houten nemen we ons werk zeer serieus. Niet verrassend, dit blijkt uit onze ongeëvenaarde reputatie. We hebben een enorm klantenbestand thuis dat bij ons blijft voor al hun sanitair- en verwarmingsbehoeften. Ze komen bij ons terug, niet alleen vanwege de herkenning van merknamen, maar ook omdat we hoogwaardige sanitair- en verwarmingsdiensten aanbieden tegen betaalbare prijzen. Onze onderhoudsdiensten en installaties worden altijd de eerste keer correct uitgevoerd, we hebben eenvoudigweg geen ruimte in onze zaak voor fouten. We zijn erg trots op ons superieure vakmanschap en professionalisme, en we verwachten hetzelfde van al onze ingenieurs

  Lees meer
  Call Now Button