Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ‘s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar
  bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van
  cv-ketels.

  Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter Huis ter Heide

  Huis ter Heide, een plek in Utrecht waar iedereen tenminste één keer moet wezen. Deze plek is heel erg mooi en telt meer dan 1.400 inwoners. De inwoners van Huis ter Heide hebben het altijd zo druk met hun werk. Dat is vast te begrijpen, want in Nederland staat niemand stil. Een ieder is tenminste wel opzoek naar hun eigen centen. Ben jij ook  één van deze mensen? Heb jij zelden tijd voor de dag over om simpele werkzaamheden in jouw huis uit te voeren? Daarvoor tonen wij zeker wel ons begrip. Maar wie zijn wij eigenlijk en waarom praten wij over werkende mensen van Huis ter Heide? Wij zijn een loodgietersbedrijf dat ook gevestigd is in Utrecht. Aangezien wij ingezien hebben dat de inwoners van Huis ter Heide het altijd zo druk hebben met het werk, willen wij hen, voor wat de huishoudelijke werkzaamheden betreffen, altijd bijstaan. Hoe kunnen wij dit dan doen? Lees hieronder meer over de diensten die wij hen kunnen aanbieden en daarnaast ook waarom wij de beste keus zijn voor hen.


  Loodgieter Huis ter HeideHet loodgieterswerk is altijd even gemakkelijk. Dit komt doordat er zoveel diensten zijn. Vaak genoeg proberen onze bestaande klanten zelfstandig onze werkzaamheden uit te voeren, heel erg braaf vinden wij dat. Maar vaak genoeg krijgen wij daarna telefoontjes waarbij zij om assistentie vragen. Geen probleem, want daarom zijn wij er. Vaak genoeg kunnen deze klanten voor beschadigingen zorgen en/of de huidige situatie zelfs verergeren. Heel erg lastig zal dat wel zijn voor hen! Het is daarom belangrijk om jouw tijd te besparen en het liefst een loodgieter in te huren. Zoals wij bijvoorbeeld! Een loodgieter is een professional in het aanleggen en onderhouden van huishoudelijke spullen. Hieronder leggen wij jou meer uit wat we kunnen aanleggen en onderhouden:

  • Wij kunnen ervoor zorgen dat wij jou sanitair kunnen aanleggen en onderhouden. Bij deze kun je denken aan het aanleggen en onderhouden van toiletten, douches, badkamers, enzovoort. Denk er altijd maar aan dat lekkages altijd kunnen voordoen wanneer je te maken hebt met water en voor sanitair is water van belang. Zo weet je dus dat jij jouw sanitair ten alle tijden regelmatig moet weten te onderhouden.
  • Ook kunnen wij daken, dakgoten en kozijnen aanleggen en onderhouden. Ook hier heb je te maken met water. Lekkages zullen hier niet snel optreden, maar naarmate je jouw daken, dakgoten en kozijnen niet tijdig onderhoudt, kunnen die lekkages sneller optreden.
  • Daarnaast kunnen wij rioleringen aanleggen en die onderhouden. Elk huishouden heeft een riolering nodig, want vuil water dient weg te lozen. Aangezien je hier ook te maken hebt met water, kunnen er ook lekkages komen. Wat ook kan gebeuren is dat jouw riolering verstopt kan raken. Wees dus alert en reinig jouw riolering altijd regelmatig.
  • Tot slot kunnen wij ook verwarmingen aanleggen en onderhouden. Aangezien wij in Europa leven en er sprake is van een winter seizoen, dienen wij Europeanen over een verwarming te beschikken. Deze dient ook tijdig onderhouden te worden, omdat je heus niet te kampen wilt hebben met een verwarming die half functioneert in de winter.

  Loodgieter Huis ter Heide

  Aangezien jij niet ver weg van ons woont en/of werkt, kun je ons altijd inschakelen om de bovengenoemde werkzaamheden voor je uit te voeren. Zoals je boven al hebt gelezen, zijn er heel wat diensten die jij zal behoeven in huis. Wat ons zo speciaal maakt, zijn om de volgende feiten:

  • Wij al jaren in deze business zitten en voldoende ervaring hebben hoe wij huishoudelijke spullen moeten aanleggen en onderhouden.
  • Ons team straalt vriendelijkheid uit. Dit hebben wij vanuit ons kantoor als vereiste geplaatst, omdat wij klantenbelang op de eerste plek zetten. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich gedurende onze werkzaamheden gerespecteerd voelen en dat zij het gevoel moeten hebben dat vriendelijke loodgieters hun werk uitvoeren. Zodoende kunnen er goede relaties vanuit beide partijen ontstaan.
  • Daarnaast luistert ons team altijd naar wat jij te zeggen hebt. Je kunt dus op jouw gemak jouw probleem toelichten aan hen.
  • Je kunt onze loodgieters ten alle tijden om aanbevelingen vragen hoe jij problemen preventief (nadat ons team bepaalde huishoudelijke spullen bij jou heeft aangelegd) als repressief (nadat huishoudelijke problemen zijn ontstaan) kunt voorkomen. Zij zijn bereid om jou in details adviezen te geven.
  • Als laatst hebben wij tot heden uitsluitend positieve feedback ontvangen van onze klanten. Wil jij nu ook eentje worden? Bel vandaag nog voor een afspraak!

  Zo zie je dus wij de beste mensen en ervaring hebben in huis. Vrees dus niet en denk niet twee keer na, maar contact ons!

  Lees meer
  Call Now Button