Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ‘s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter Huis ter Heide

  Huis ter Heide, een plek in Utrecht waar iedereen tenminste één keer moet wezen. Deze plek is heel erg mooi en telt meer dan 1.400 inwoners. De inwoners van Huis ter Heide hebben het altijd zo druk met hun werk. Dat is vast te begrijpen, want in Nederland staat niemand stil. Een ieder is tenminste wel opzoek naar hun eigen centen. Ben jij ook  één van deze mensen? Heb jij zelden tijd voor de dag over om simpele werkzaamheden in jouw huis uit te voeren? Daarvoor tonen wij zeker wel ons begrip. Maar wie zijn wij eigenlijk en waarom praten wij over werkende mensen van Huis ter Heide? Wij zijn een loodgietersbedrijf dat ook gevestigd is in Utrecht. Aangezien wij ingezien hebben dat de inwoners van Huis ter Heide het altijd zo druk hebben met het werk, willen wij hen, voor wat de huishoudelijke werkzaamheden betreffen, altijd bijstaan. Hoe kunnen wij dit dan doen? Lees hieronder meer over de diensten die wij hen kunnen aanbieden en daarnaast ook waarom wij de beste keus zijn voor hen.

  Lees meer
  Call Now Button