• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Loodgieter Ijsselstein

  030 - 227 18 73
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ‘s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar
  bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van
  cv-ketels.

  Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter IJsselstein

  Wij zijn een loodgietersbedrijf dat gevestigd is in Utrecht. Niet ver gevestigd van jou dus. Wij zijn al jaren in deze business en opereren ook op vele plekken in Utrecht. Hierdoor hebben wij door de jaren heen de cultuur en mensen leren kennen. Wij hebben zodoende altijd de inwoners in IJsselstein bijgestaan in hetgeen zijn gedaan wilden hebben. Behoeft jij ook aan één of meerdere van onze werkzaamheden voor jouw huis en/of werkplek? Wij vinden het belangrijk dat jij eerst op de hoogte moet zijn van al onze diensten. Als je verder leest, kun je meer te weten komen over onze diensten en daarnaast geven wij jou ook meer informatie waarom je eerder voor ons kan kiezen.


  Loodgieter IjsselsteinWij verlenen diverse diensten aan onze klanten. Wij verlenen diensten die te maken hebben met:

  • Sanitair: wij kunnen diverse sanitair aanleggen en onderhouden voor jou. Je kunt hierbij denken aan het aanleggen van badkamers, douches en toiletten. Denk er ten alle tijden aan dat water door jouw sanitair moet stromen en overal waar water zich bevindt, kunnen lekkages ontstaan. Het is daarom belangrijk dat jij jouw sanitair regelmatig onderhoudt. Gelukkig kunnen wij die dienst verlenen aan jou!
  • Riolering: de afvoer is een aspect waar elk huishouding over moet beschikken. Het is belangrijk dat vuilwater uit jouw huis en/of werkplek moet stromen. Wij kunnen voor de aanleg hiervan zorgen. Zoals je eerder al hebt gelezen, kunnen alle plekken waar water zich bevindt lekkages oplopen. Zo ook bij jouw riolering. Je moet die dan ook altijd tijdig laten onderhouden en ook dit kunnen wij voor jou doen. Waar je ook op moet letten is dat rioleringen ook verstopt kunnen raken. Vaak genoeg raken rioleringen verstopt door menselijke handelingen. Deze kunnen soms ook onbewust gebeuren! Denk bijvoorbeeld aan dat je etensresten onbewust een dagje door de wasbak heb laten stromen of zelfs ook dat jij tijdens het wassen van jouw haar, enkele sliertjes in de riolering terecht is gekomen. Je staat er niet bij stil, maar verstoppingen vinden vaak plaats. Ook daarmee kunnen wij jou helpen!
  • Dakgoten, daken en kozijnen: ook hier heb je te kampen met water! Lekkages kun je hier langzamerhand wel verwachten. Hierbij zorgen wij voor de aanleg (eventueel ook vervanging) en onderhoud. Let er wel op dat je ook hier tijdig moet onderhouden.
  • Verwarmingen: voor het aanleggen en onderhouden van verwarmingen kun je ons ook inschakelen, omdat je zeker wel een goed werkende verwarming nodig zal hebben gedurende de winter!

  Voordelen die komt bij kijken wanneer je met ons in zee gaat

  Aan de hand van de bovengenoemde vastleggingen zie je dus dat wij veel kunnen vertellen over het aanleggen en vooral onderhouden van belangrijke aspecten in en rondom jouw huis. Je weet op die manier dus ook dat wij al jaren lang ervaring hebben in ons vak. Wij lichten hier meer toe waarom wij een uitzondering maken:

  • Van onze bestaande klanten hebben wij altijd positieve feedback gehad. Zij zijn altijd tevreden geweest over het werk dat wij verricht hebben en zijn daardoor heel vaak terug gekomen.
  • Wij trainen onze loodgieters, omdat wij het belangrijk vinden dat zij op de hoogte moeten blijven van alle innovaties. Hierdoor kunnen zij met weinig moeite bijvoorbeeld nieuwe modellen sanitair aanleggen bij jou thuis en/of op het werkplek. Daarnaast kunnen zij ook voor de onderhoud daarvan zorgen.
  • Onze loodgieters gaan met heel veel plezier te werk en zijn ten alle tijden vriendelijk tegen jou. Dit hebben wij namelijk als vereiste gezet binnen ons bedrijf.
  • Je kunt bij onze loodgieters altijd terecht voor adviezen. Deze adviezen kunnen voor preventieve als repressieve gevallen zijn. Zij staan altijd garant om jou daarover te informeren.

  Loodgieter IJsselstein

  De mensen in IJsselstein staan bekend voor hun harde werk en druk leven, waardoor zij dan geschiedenis schrijven. Wellicht kun jij ook eens geschiedenis schrijven! Er is heel veel werkgelegenheid in en rondom IJsselstein, waardoor de inwoners zelden tijd hebben voor simpele werkzaamheden in en rondom het huis en/of de werkplek. IJsselstein telt meer dan 34.000 inwoners. Wat wij altijd in ons achterhoofd hebben, is dat Nederlanders hard werkende mensen zijn. Herken jij jezelf? Wij snappen je dan totaal! Maar wie zijn wij en waarom houden wij zoveel rekening met de hard werkende mensen van IJsselstein?

  Als inwoner van IJsselstein kun je dus zien dat je deze diensten wel behoeft in en rondom jouw huis en/of werkplek. Aangezien wij niet ver gevestigd zijn van jou, kun je ons altijd benaderen. Daarom bieden wij deze diverse diensten aan de inwoners van IJsselstein, voor jou dus ook!

  Lees meer
  Call Now Button