Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ’s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar
  bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van
  cv-ketels.

  Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter Lopikerkapel

  Als je een gekwalificeerde loodgieter nodig hebt, hoef je niet verder te zoeken dan loodgieter Lopikerkapel. Als gevestigd sanitairbedrijf in het Lopikerkapel en omgeving is ons doel om consistente service te bieden voor alle grote en kleine klussen. Of je nu een standaard armatuur wilt laten repareren of meer uitgebreid sanitair werk wilt laten doen, wij zijn het team dat je moet inschakelen.


  Loodgieter LopikerkapelEen sanitair systeem kan net zo onvoorspelbaar zijn als het weer. Op een dag stroomt en spoelt alles op de juiste manier en de volgende dag kunnen jouw werkzaamheden worden stopgezet vanwege een loodgieter noodgeval. Ons team van ervaren loodgieters is 24/7 beschikbaar voor onderhoud en reparaties bij eenvoudige of complexe loodgietersuitdagingen. Ongeacht op welk tijdstip van de dag of nacht, onze klanten weten dat wij onvermoeibaar werkt om de wachttijd tot een minimum te beperken en de bedrijfsvoering soepel verloopt.

  Zeer ervaren loodgieters

  Het beste van alles is dat wanneer je met onze loodgieters werkt, je geen zorgen hoeft te maken dat je voor de gek gehouden wordt. We geven je de mogelijkheid om een offerte goed te keuren voordat jouw werk begint. Zo zorgen wij ervoor dat je het eens bent met de kosten en de wijze waarop er gewerkt zal worden.

  Omgaan met een afvoerblokkade? Bel loodgieter Lopikerkapel vandaag nog!

  Verstopte afvoer is ongelooflijk frustrerend. Een verstopte afvoer zorgt ervoor dat je jouw wastafels, douche, badkuip of toilet niet meer kunt gebruiken. Herhaalde of frequente klompen kunnen ook een teken zijn van een veel groter probleem, zoals een klomp in de hoofdriolering. Als je rioleringsdiensten nodig hebt, kun je vertrouwen op de deskundige loodgieters van Lopikerkapel! Al bijna 15 jaar dienen we de lokale regio van uitzonderlijke loodgietersdiensten, inclusief uitgebreide afvoerreiniging. Onze technici ondergaan een strenge wekelijkse technische training die hen in staat stelt om je keer op keer uitzonderlijke services te bieden. Wanneer je ons belt, garanderen wij dat we op tijd aankomen binnen de gestelde termijn of dat jouw service gratis is en we achter al ons werk staan met uitgebreide garanties op onderdelen en arbeid.

  Waterverwarmingsdiensten

  Boilers lijken altijd te falen op de meest ongelegen momenten – in feite is er geen ideale tijd voor jouw huis zonder warm stromend water. Je vertrouwt op jouw waterverwarmer voor alles van baden tot koken tot schoonmaken, waardoor jouw boiler een van de belangrijkste componenten van jouw huis is. Als het defect begint of volledig uitvalt, zijn de experts hier om je te helpen. Met trots bieden wij superieure reparatieservices voor waterverwarming aan aan huiseigenaren in heel Lopikerkapel en omgeving. Onze goed opgeleide loodgieters kunnen de oorzaak van problemen met jouw boiler duidelijk identificeren en aan het werk gaan om de noodzakelijke reparaties uit te voeren.

  Repartiediensten voor riool en waterlijn

  Een gebroken riool of waterlijn is zeker niet leuk – niet alleen kan het grote schade aanrichten aan jouw eigendom, het vormt ook een serieus gezondheids- en veiligheidsrisico voor jou en jouw gezin. Het is belangrijk dat je zo snel mogelijk de hulp inroept van een bekwame loodgieter om het probleem aan te pakken voordat het kan verergeren. Al bijna 15 jaar bieden wij lokale huiseigenaren uitstekende riool- en waterlijndiensten, inclusief uitgebreide systeemreparaties. Zodra we een inspectie hebben voltooid en de oorzaak van het probleem hebben vastgesteld, zal ons team meteen aan het werk gaan en de noodzakelijke reparaties uitvoeren. We vertrouwen op ultramoderne apparatuur en geavanceerde, technieken die jouw eigendom niet zullen vernietigen. Bovendien staan wij achter al ons werk met toonaangevende garanties.

  Waarom voor ons kiezen

  Loodgieter Lopikerkapel is een lokaal opererend bedrijf dat opereert Lopikerkapel en omstreken. We hebben een groot assortiment reserveonderdelen en apparaten aan boord die zijn afgestemd op de binnenlandse en commerciële onderhoudsmarkt. Als we een groot aantal reserveonderdelen meenemen, kunnen we onze prijzen laag houden door problemen meteen op te lossen en niet te reizen voor reserveonderdelen of vervangende onderdelen. Door ons te concentreren op Lopikerkapel, kunnen we ook snel reageren op noodproblemen en hebben we lokale kennis van sanitaire installaties in het gebied. Ook zijn we in staat betere klantenservice te bieden door onze banen lokaal te houden, niet van werk naar werk te haasten en een hoogwaardige afwerking te bieden.

  Loodgieter Lopikerkapel

  Of je nu een loodgietersinstallatie of onderhoud nodig hebt, het team van loodgieter Lopikerkapel staatje klaar om u te helpen. Onze uitgebreide onderhoudsdiensten voor sanitair omvatten terugstroomtesten, afvoerreiniging, Hydrojetting en medische gasleidingsystemen. Wij helpen je loodgieterskwesties snel op te lossen zonder het comfort en de productiviteit van gebouwgebruikers te schaden. Als je op zoek bent naar een prijsopgave, ga dan online op loodgieter Utrecht en maak contact met ons op. Of je kunt het contactformulier invullen, wij zullen je zeker terugbellen.

  Lees meer
  Call Now Button