• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Loodgieter Nieuwegein

  030 - 227 18 73
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ’s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar
  bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van
  cv-ketels.

  Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter Nieuwegein

  Is er iets mis met je pijpen? Laat het zo snel mogelijk door de experts controleren. Niet alleen zal dit voorkomen dat de schade verergert, maar het bespaart je ook van extreem dure en tijdrovende reparaties. Krijg kostenefficiënte loodgietersdiensten van loodgieter Nieuwegein. Wij zijn de beste loodgieters die al langer dan 15 jaar Nieuwegein en omgeving bedienen. Lees door om te weten welke diensten wij bieden en hoe je contact met ons kunt maken op de website van loodgieter Utrecht.


  Loodgieter NieuwegeinWij behandelen al jouw sanitair behoeften met behulp van deskundige en ervaren loodgieters. Wij zijn gespecialiseerd in commerciële en residentiële loodgietersdiensten, reparaties en remodelleren, evenals betrouwbare afvoer- en rioolreiniging.

  Tevredenheid gegarandeerd

  Of je nu een reparatie of een volledige nieuwe installatie nodig hebt, wij staan achter ons werk met een tevredenheidsgarantie op alle reparatie-, onderhouds- en installatiediensten! We zijn ook blij om jou van dienst te zijn!

  Onze diensten

  1. Zeer effectieve afvoerreiniging

  Of het nu een verstopte afvoer of een gootsteen is, het zal je dagelijkse routine op de een of andere manier belemmeren. Een verstopte afvoer hoeft jouw dag niet te verpesten. Het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen met onze ervaren loodgieters om jouw afvoer leeg te laten halen. We gebruiken de nieuwste apparatuur en een hogedrukwatertechniek zoals hydrojetting. Dit stelt ons in staat om elke afvoer in een mum van tijd op te ruimen. Onze aanpak is zelfs zo effectief dat we klompen tot 200 voet kunnen verwijderen!

  1. Grondige water- en rioolleidingreparaties

  Wij houden het water van en naar jouw gebouw stromend met professionele water- en rioolleidingen. We begrijpen het belang van stromend water en een operationeel rioolstelsel. Daarom streven we ernaar dat al onze projecten op een tijdige maar grondige manier worden uitgevoerd. We zijn actief sinds 2002, dus je weet dat we de ervaring hebben die je nodig hebt voor een goede reparatie. We bieden concurrerende tarieven!

  1. Installatie- en reparatiediensten voor toiletten

  Een feit van het leven in de moderne wereld is dat toiletten dingen zijn die onderhouden moeten worden, soms gerepareerd en misschien zelfs vervangen. Er zijn bepaalde tekenen dat een toilet problemen heeft. Als er condensatie of lekkage rond de buis is, extreem verstopte kommen, onvoldoende spoelkracht, constant stromend water, enz. kan het tijd zijn voor een toilet installatie en reparatieservice.

  1. Waterlekkagedetectie

  Deze gespecialiseerde service is ontworpen om lekkages te detecteren, om eventuele waterlekken in jouw huis vroegtijdig te voorkomen, zodat verdere, dure schade aan eigendommen niet kan worden voorkomen. Soms kan een waterlek achter muren worden verborgen, dus het is moeilijk voor de huiseigenaar om ze op te merken totdat de waterschade zichtbaar wordt rond de vloeren, of zelfs overstromingen rond vloerbedekking, die verder kunnen leiden tot schimmel en andere potentieel schadelijke gezwellen.

  Nooddiensten

  Sanitair problemen ontstaan nooit op een goed moment. Wanneer je toilet overloopt of jouw leidingen beginnen te lekken, heb je een snelle en betrouwbare loodgieter nodig. Wij bieden snelle, betaalbare en betrouwbare diensten in de stad Nieuwegein en de omliggende gebieden.

  We zijn al meer dan vijftien jaar in de loodgieterij werkzaam. Wij zijn trots op het feit dat veel van onze huidige klanten voor het eerst over ons gehoord hebben via hun familie en vrienden. We geloven dat een klant die echt gelukkig is, bij ons blijft en ons doorverwijst naar zijn vrienden en familie. Veel van onze verwijzingen komen rechtstreeks van onze tevreden klanten in het verleden.

  Loodgieter Nieuwegein

  Wanneer je kiest voor ons kun je erop vertrouwen dat je een hoog serviceniveau krijgt voor een geweldige prijs.

  • Respect voor jouw tijd: Je hebt een drukke agenda, dus kies een sanitairbedrijf dat jouw tijd respecteert. Je maakt een afspraak en wij houden ons daaraan.
  • Gratis schattingen en second opinion: onze schattingen zijn altijd gratis. We hebben onze klanten honderden en soms duizenden dollars bespaard door hen een second opinion te geven. We hebben technologie en oplossingen die andere sanitairbedrijven niet hebben. We zullen je opties bieden die je geld en ongemak kunnen besparen.
  • 24 uur, 7 dagen: als je onderhoud nodig hebt, kun je erop rekenen dat wij er voor je zijn.
  • Vooraf gestelde prijzen: wanneer je kiest voor ons, ken je de prijs vooraf. Het is gemoedsrust voor jou.
  • De nieuwste loodgieter technologie: Wij maken gebruik van de nieuwste technologie om jouw huis of bedrijf de best mogelijke service te bieden.
  • Technici: Onze technici zijn professioneel, verantwoordelijk en op de achtergrond gecontroleerd. We gebruiken alleen technici die we graag bij ons thuis uitnodigen.
  • Respect voor jouw huis en bedrijf: Jouw huis en of bedrijf zijn belangrijk voor je. We begrijpen dit volledig en nemen het heel serieus.
  • Als het gaat om geweldige service, geweldige prijs, expertise en de nieuwste technologie, kunt je vertrouwen op loodgieter Nieuwegein.

  Lees meer
  Call Now Button