Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ‘s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter Odijk

  Odijk, een stad in Utrecht die het jaar 2012 meer dan 5.000 inwoners heeft. Wellicht zal de populatie nu wel groter zijn. Deze stad staat in de meeste gevallen bekend, dankzij het museum voor de bijenteelt. Ringt er nu een belletje in jouw hoofd? Of nog mooier, ben jij ook een inwoner van Odijk? Daarnaast kun je wellicht (ook) werkzaam zijn in deze mooie stad. Door de jaren heen is de vraag naar loodgieterswerkzaamheden toegenomen in deze prachtige stad. Op die manier proberen wij op deze vraag in te spelen. Maar wie zijn wij nou precies? Wij zijn het beste loodgietersbedrijf in Utrecht dat altijd kwaliteit wenst op te leveren voor onze (toekomstige) klanten. Behoef jij ook een loodgieter in de huishouding of zelfs op de werkplek? Je kunt dan gerust contact opnemen met ons. Wellicht zul je meer dan één van onze diensten behoeven en daarom vinden wij het altijd belangrijk om eerst over al onze diensten te lezen. Dat kun je doen in de vastleggingen hieronder. Verder kun je nog meer lezen over ons. Als laatst willen wij jou nog meer redenen geven waarom wij de beste keus zijn voor jou. Wij wensen jou veel leesplezier toe!

  Lees meer
  Call Now Button