Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ‘s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar
  bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van
  cv-ketels.

  Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter Odijk

  Odijk, een stad in Utrecht die het jaar 2012 meer dan 5.000 inwoners heeft. Wellicht zal de populatie nu wel groter zijn. Deze stad staat in de meeste gevallen bekend, dankzij het museum voor de bijenteelt. Ringt er nu een belletje in jouw hoofd? Of nog mooier, ben jij ook een inwoner van Odijk? Daarnaast kun je wellicht (ook) werkzaam zijn in deze mooie stad. Door de jaren heen is de vraag naar loodgieterswerkzaamheden toegenomen in deze prachtige stad. Op die manier proberen wij op deze vraag in te spelen. Maar wie zijn wij nou precies? Wij zijn het beste loodgietersbedrijf in Utrecht dat altijd kwaliteit wenst op te leveren voor onze (toekomstige) klanten. Behoef jij ook een loodgieter in de huishouding of zelfs op de werkplek? Je kunt dan gerust contact opnemen met ons. Wellicht zul je meer dan één van onze diensten behoeven en daarom vinden wij het altijd belangrijk om eerst over al onze diensten te lezen. Dat kun je doen in de vastleggingen hieronder. Verder kun je nog meer lezen over ons. Als laatst willen wij jou nog meer redenen geven waarom wij de beste keus zijn voor jou. Wij wensen jou veel leesplezier toe!


  Loodgieter OdijkDe diensten die wij jou kunnen aanbieden verschillen. Wellicht heb momenteel bijvoorbeeld te kampen met een verstopte riool. Aan de hand van de diensten die wij hieronder zullen aangeven, kan het zo zijn dat je wellicht nog meer loodgietersdiensten behoeft. Lees dus mee en krijg meer informatie hieromtrent:

  • Het aanleggen en onderhouden van riolering: wij kunnen jouw riolering aanleggen en eventueel ook vervangen. Wat jij daarnaast helemaal niet moet vergeten is de onderhoud daarvan. Een verstopte riolering kan zeer lastig overkomen en die dien je dus preventief of soms repressief voor te komen. Een ander probleem dat zich ook kan voordoen is een lekkage. Ook deze moeten soms preventief of soms repressief voorkomen worden.
  • Het aanleggen en onderhouden van sanitair: wij zorgen voor de aanleg van toiletten, douches en baden. Verder weten wij deze ook te onderhouden. Let wel, overal waar water te vinden is kunnen er lekkages ontstaan. Zo ook bij jouw sanitair! Wij vinden het daarom belangrijk dat jij die ook laat onderhouden.
  • Het aanleggen en onderhouden van daken, dakgoten en kozijnen: wij kunnen jou bijstaan bij de aanleg of eventueel vervanging van deze drie aspecten. Ook hier heb je te maken met water. Lekkages zullen hier minder snel optreden, maar toch is het belangrijk om die regelmatig te laten onderhouden.
  • Het aanleggen en onderhouden van verwarming: wij kunnen deze voor jou aanleggen en ook vervangen. Wat wij daarnaast ook kunnen doen is deze onderhouden.

   

  Loodgieter Odijk

  Zoals je eerder gelezen hebt, weet je nu dat wij niet ver gevestigd zijn van jou. Indien jij assistentie nodig hebt, kun je dus altijd een telefoontje maken en daar zijn we dan. Aanwezig voor jouw deur! Vergis je niet, want zelfs op de werkplek zullen loodgieterswerkzaamheden van belang zijn. Je kunt jouw collega’s altijd adviseren om ons in te huren. Wij vinden het fijn om de inwoners en/of werkenden in Odijk van dienst te zijn! Vervolgens hopen wij jou zo graag binnenkort tegen te komen!

   

  Wij weten zeker dat jij jezelf dus hebt afgevraagd waarom je eerder voor ons moet kiezen voor de beste loodgietersdiensten. Dit komt door de volgende feiten:

  • Wij hebben jaren ervaring in ons vak en daardoor kunnen wij vrij bewegen. Hiermee bedoelen we dat onze loodgieters sneller situaties begrijpen en daarom die sneller en op een juiste manier de problemen oplossen.
  • Onze loodgieters zijn zeer vriendelijk. Je kunt je hierdoor dus op je gemak voelen en op die manier zul je altijd het gevoel krijgen dat je gerespecteerd wordt. Wij weten dat het een prettig gevoel is om je ergens te bevinden met vriendelijke mensen.
  • Onze loodgieters hebben altijd een luisterend oor. Wij vinden het altijd belangrijk dat jij jouw verhaal/probleempje vertelt. Daardoor werken onze loodgieters ook gerichter en wordt het probleempje sneller en op een efficiënte manier opgelost.
  • Bij ons ben je terecht voor de beste adviezen. Daardoor kun je onze loodgieters ten alle tijden om adviezen vragen als die gaan om preventieve als repressieve voorkoming van problemen.
  • Wij trainen onze loodgieters regelmatig. Zoals je eerder gelezen hebt, zorgen wij naast de onderhoud ook voor de aanleg van bepaalde aspecten. Aangezien de meeste dingen hedendaags aan heel wat veranderingen zijn, vinden wij het belangrijk dat onze loodgieters op de hoogte zijn en blijven van deze veranderingen. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de aanleg van een splinter nieuwe verwarming welke diverse opties heeft.
  • Wij staan bekend voor kwalitatief werk en de beste service!

  Lees meer
  Call Now Button