Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ‘s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar
  bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van
  cv-ketels.

  Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter Oud Zuilen

  Door de jaren heen is het dorpje Oud Zuilen steeds weer bekender geworden en daarnaast ook gegroeid. Op die manier is de vraag naar loodgieters ook groter geworden. De inwoners van Oud Zuilen behoeven steeds meer assistentie in de huishouding en soms ook op de werkplek. Wij als loodgietersbedrijf dat gevestigd is in Utrecht vinden het daarom belangrijk dat wij hen assisteren met hetgeen zij behoeven. Wij weten hoe lastig het is om bijvoorbeeld last te hebben van lekkages. Let wel, we verlenen diverse diensten aan onze (toekomstige) klanten. Wil jij meer weten over onze diensten? Prima, hieronder kun je meer lezen hierover! Verder kun je ook nog meer lezen over ons en daarnaast geven wij jou ook de voordelen aan bij het inhuren van onze loodgieters voor diverse loodgietersdiensten.


  Loodgieter Oud ZuilenIn Oud Zuilen hebben wij in de praktijk verschillende loodgietersdiensten in het verleden moeten verlenen aan onze bestaande klanten. Deze diensten verdelen we in vier categorieën en zien er als volgt uit:

  • Het aanleggen en onderhouden van verwarmingen: een goed werkende verwarming is wat wij altijd willen. Wens jij eentje aan te schaffen of de jouwe te vervangen? Weet jij niet hoe die aangelegd moet worden? Geen nood, omdat wij jou van dienst kunnen zijn. Ook zorgen wij voor de onderhoud hiervan.
  • Het aanleggen en onderhouden van sanitair: wij kunnen jouw toiletten, douches en badkamer voor jou aanleggen en ook vervangen. Wat je altijd in jouw achterhoofd moet hebben, is dat je hier te maken hebt met water. Deze dien je tijdig te laten onderhouden, zodat er geen lekkages kunnen ontstaan. Overal waar water zich bevindt, kunnen lekkages ontstaan.
  • Het aanleggen en onderhouden van rioleringen: wij zorgen voor de aanleg en onderhoud. Het gedeelte qua water, kun je bij het tweede punt al lezen. Hier kun je ook te kampen hebben met verstoppingen. Deze verstoppingen kunnen wij ook voor je fixeren.
  • Het aanleggen en onderhouden van daken, kozijnen en dakgoten: wij zorgen voor de aanleg, eventueel vervanging en onderhoud van deze drie aspecten. Net zoals het vorig punt aangaf, kun je in punt twee ook het gedeelte van water hier toepassen.

   

  Zo zie je dus dat wij heel veel voor je kunnen doen. Onze diensten zijn divers en verspreiden zich in en rondom jouw huis en/of de werkplek. Krijg jij nu een beter beeld van de diensten en ben je intussen gereed om jouw telefoon te pakken en contact op te nemen met ons? Wacht nog even rustig en lees maar verder! Wij zullen jou meer overtuigen waarom je bij ons op het juiste adres bent voor de loodgieterswerkzaamheden.

   

  Nog meer informatie over ons team

  Zoals je eerder al hebt gelezen is ons kantoor gevestigd in Utrecht. Wij opereren al jaren in deze branche en voeren wel diverse diensten uit aan de inwoners en/of werkenden in Oud Zuilen. Wat wij jou ten alle tijden kunnen garanderen is kwalitatief werk, tevredenheid en klantvriendelijkheid. Hieronder geven wij jou gedetailleerd redenen waarom jij het best met ons in zee kunt gaan!

  Loodgieter Oud Zuilen

  Wij zullen je hier meer vertellen over de voordelen die gepaard gaat met ons. Deze zijn met name:

  • Vaak genoeg zijn bestaande klanten terug gekomen voor andere diensten. Wat daarnaast ook opmerkelijk is, is dat zij hun kennisjes hebben aanbevolen om loodgietersdiensten bij ons af te nemen. Zo merk je dus op dat men ons uitsluitend positieve feedback heeft gegeven.
  • Onze loodgieters werken altijd met heel veel zin en proberen altijd zo vriendelijk mogelijk met jou om te gaan. Je kunt je dus ten alle tijden op jouw gemak voelen en daardoor krijg je ook het gevoel van respect van hen.
  • Onze loodgieters zijn al jaren bezig geweest in deze branche. Daaruit kun je concluderen dat zij voldoende ervaring hebben om diverse diensten uit te voeren. Zij hebben daarnaast altijd een luisterend oor voor jou. Je kunt op die manier jouw probleempje aan hun vertellen en zij zullen die serieus aanpakken. Dankzij het luisterend oor kunnen zij het probleempje beter begrijpen en ook beter oplossen. Zo simpel dus!
  • Onze loodgieters worden regelmatig opgeleid. Deze opleidingen zijn hedendaags niet weg te denken. Je zult je zeker wel afvragen waarom loodgieters opgeleid moeten worden. Opleidingen zijn van belang, omdat er tegenwoordig heel wat vernieuwingen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijf dat nieuwe modellen toiletten produceert. Deze toiletten zijn zo modern dat je ze op een zoveel nieuwe manieren moet aanleggen. Tja, deze dingen bestaan! Op die manier proberen wij onze loodgieters altijd op de hoogte te houden over de diverse innovaties.
  • Je kunt bij onze loodgieters altijd terecht voor de beste preventieve als repressieve adviezen. Zij helpen je graag daarmee!

  Lees meer
  Call Now Button