Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ’s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar
  bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van
  cv-ketels.

  Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter Schalkwijk

  Schalkwijk, een dorp in Utrecht dat in het jaar 2005 meer dan 1.000 inwoners had. Het kan zo zijn dat deze zelfs is gaan uitbreiden. Heel spannend! Wat wij door de jaren heen hebben ontdekt dankzij onze klantenbestand, is dat de inwoners en zelfs ook werkenden in Schalkwijk heel vaak loodgieters hebben ingehuurd. Wij vinden het ontzettend leuk dat de vraag naar loodgieters groot is hier in Schalkwijk. Wij vertellen steeds meer en meer over de inwoners, werkenden en de grote vraag naar loodgieters, maar heb jij enig beeld wie wij precies zijn?


  Loodgieter SchalkwijkWij zijn een loodgietersbedrijf dat ook gevestigd is in Utrecht. Graag helpen wij de inwoners en werkenden in het drop Schalkwijk met hetgeen zij gedaan willen hebben in en rondom hun woon- en/of werkruimte.

  Ben jij dus ook woonachtig in Schalkwijk en/of ook werkzaam daar? Zoek jij naar een loodgieter die kwalitatieve loodgieterswerkzaamheden voor je kunnen verrichten? Wij snappen het natuurlijk dat jij opzoek bent naar een loodgieters die zijn werk naar behoren doet. Niet dat jij bijvoorbeeld steeds weer loodgieters moet inhuren om steeds weer hetzelfde probleem voor je op te lossen, alleen omdat het probleem niet gefixeerd is bij de eerste keer. Wij snappen hoe lastig zulke gevallen kunnen zijn. Daarom staan wij garant om voor onze (toekomstige) klanten kwalitatief werk op te leveren.

   

  Reeds nieuwsgierig geworden inzake onze diensten? Je kunt hieronder meer lezen daarover. Ook zul je feiten tegenkomen welke jou aangeven waarom wij de beste keus zijn voor jouw woon- en/of werkruimte. Lees dus verder!

   

  Welke diensten leveren wij allemaal voor onze (toekomstige) klanten?

  Bij ons ben je terecht voor diverse loodgieters diensten. Deze behelzen:

  • Het aanbrengen en onderhouden van verwarmingen: wij kunnen alle verwarmingen voor jou aanbrengen en die ook onderhouden.
  • Het aanbrengen en onderhouden van sanitair: wij brengen toiletten, douches en badkamers aan. Aangezien water voor lekkages kan zorgen, kunnen wij deze aspecten ook voor je onderhouden.
  • Het aanbrengen en onderhouden van riolering: wij zorgen voor de aanleg van riolering. Het gedeelte van water heb je hierboven gelezen en ook daarmee kunnen wij jou helpen als het gaat om de riolering. Wat je hier ook kun tegenkomen, zijn verstoppingen. Daarom is de onderhoud van jouw riolering altijd belangrijk.
  • Het aanbrengen en onderhouden van dak, -goten en kozijnen: ook het aanbrengen van deze drie aspecten kunnen wij voor je doen. Hier heb je dus ook te maken met water. Daardoor moeten deze aspecten tijdig onderhouden worden.

   

  De onderhoud van alles in en rondom jouw omgeving vinden wij dus belangrijk!

  Loodgieter Schalkwijk

  Zoals je eerder gelezen hebt, leveren wij kwalitatief werk op voor onze (toekomstige) klanten. Je zal je zeer zeker afvragen waarom wij ‘kwalitatief werk’ aanhalen en waaruit dat te blijken is. Kwalitatief werk wordt verklaard aan de hand van de volgende punten:

  • Onze loodgieters zijn altijd op de hoogte van de innovaties in deze moderne tijd. Je begrijpt dat bedrijven steeds meer met vernieuwingen werken. Zij produceren bijvoorbeeld nieuwe modellen douches. Vaak is het zo dat deze douches zoveel kneepjes hebben om die aan te leggen en vaak lukt het onze klanten ook niet om die zelfstandig te doen. Omdat wij onze loodgieters trainen, weten zij altijd hoe de aanleg daarvan moet geschieden. Daarom vinden wij het altijd belangrijk dat wij ze trainen, zodat zij up-to-date zijn en blijven inzake de innovaties.
  • Van onze bestaande klanten hebben wij altijd positieve feedback ontvangen. Vaak genoeg zijn zij terug gekomen om gebruik te maken van de overige diensten.
  • Doordat wij positieve feedback gekregen hebben van onze bestaande klanten, hebben wij opgemerkt dat mond-op-mond reclame heeft plaatsgevonden. Dit hebben wij opgemerkt, omdat de familieleden, vrienden en kennisjes van onze bestaande klanten ook gebruik hebben gemaakt van onze diensten.
  • Onze loodgieters gaan zo vriendelijk mogelijk om met onze klanten. Hierdoor voelen onze klanten zich op hun gemak en kunnen ze beter communiceren met ons team. Dit zorgt ervoor dat er betere relaties ontstaan tussen ons en onze (toekomstige) klanten.
  • Onze loodgieters gaan met heel veel zin te werk. Je kunt ten alle tijd opmerken dat zij gemotiveerd zijn om de loodgieterswerkzaamheden bij jou thuis of op het werkplek uit te voeren.
  • Onze loodgieters hebben altijd een luisterend oor voor jou. Zij geven jou de gelegenheid om over het probleem dat zich afspeelt op jouw woon- of werkplek te praten. Hierdoor kunnen ze het probleem beter snappen en weten zij daardoor ook hoe ze die op een efficiënte manier kunnen oplossen.

  Zo zie je dus dat je bij ons terecht bent voor de beste service. Aangezien wij niet ver gevestigd zijn van jou, kunnen jouw problemen sneller gefixeerd worden. Wacht dus niet totdat het probleem zich verergert, maar bel ons vandaag nog! Je kunt ons telefoonnummer op onze pagina vinden. Wacht niet te lang en tot gauw!

  Lees meer
  Call Now Button