Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ’s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar
  bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van
  cv-ketels.

  Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter ’t Goy

  Het Goy, een ontzettend mooie en leuke plek in de provincie Utrecht. Door de jaren heen hebben wij onze werkzaamheden moeten uitvoeren voor de inwoners en/of werkenden in ’t Goy en zijn daardoor van mening dat daar uitsluitend vriendelijke mensen zich bevinden. Wij vinden dat totaal fijn! Dit heeft gemaakt dat wij altijd bereid zijn om de inwoners en/of werkenden in ’t Goy ten alle tijden van dienst willen zijn. Zij zijn voor ons de grootste motivatie dus! Je zit je wellicht wel af te vragen wie we zijn en welke dienst wij voor hen uitvoeren hè? Bevind jij je toevallig ook in ’t Goy? Het kan dan zijn dat je daar woont en/of zelfs werkt! Indien dat het geval is, hebben wij goed nieuws voor jou als het gaat om de huishoudelijke klusjes. Tja, na de voorgaande zin gelezen te hebben heb je zeker wel een beeld gekregen wie we zijn en wat we doen. Wij zijn het beste loodgietersbedrijf in Utrecht en ook wij kunnen jou helpen met hetgeen jij behoeft in jouw omgeving.


  Loodgieter 't GoyZoals je eerder gelezen hebt, zijn wij een loodgietersbedrijf dat gevestigd is in de provincie Utrecht. Je zult je wellicht niet ver bevinden van ons kantoor en dat maakt het dus leuker. Weet jij waarom? Nou, indien jij loodgieterswerkzaamheden behoeft zijn wij heel snel op de plek van bestemming. Zodoende kun jij jouw huishoudelijke klusjes sneller gedaan hebben. Heel simpel toch! Ons team aan loodgieters hebben al jaren ervaring in hun vak en daardoor weten zij precies hoe zij elke situatie bij al onze (toekomstige) klanten moeten aanpakken. Zij begrijpen situaties sneller en gaan gerichter de klusjes voor jou fixeren. In zee gaan met ons brengt dus dubbel voordelen voor jou op. Wist je dat er naast deze twee redenen ook andere redenen zijn die positieve uitkomsten hebben voor jou? Verkrijg meer informatie door de punten hieronder te lezen:

  1. Onze loodgieters zijn ten alle tijden vriendelijk tegenover onze bestaande klanten. Op die manier voelen onze bestaande klanten zich op hun gemak en kunnen zij beter communiceren met ons team. Zoals je weet is een goede communicatie de sleutel voor kwalitatief werk. Het kunnen dan gevallen op de werkplek of op school zijn, maar in dit geval ook bij de verlening van onze loodgietersdiensten. Wees dus gerust en communiceer steeds weer over de problemen waarmee jij te kampen hebt.
  2. Onze loodgieters hebben een luisterend oor. Zoals je hierboven hebt gelezen zijn onze loodgieters altijd vriendelijk en kun jij je daardoor op jouw gemak voelen om verder te communiceren. Hierdoor luisteren onze loodgieters graag naar het huishoudelijk probleem waar jij mee te kampen hebt. Op die manier kunnen onze loodgieters jouw probleem beter begrijpen en weten zij ook hoe zij die het best kunnen aanpakken. Zie je, het heeft dus allemaal te maken met een goede communicatie!
  3. Onze loodgieters geven altijd preventieve als repressieve adviezen. Onze diensten verschillen en dat zul je lezen in het volgend stuk. Je zult zien dat preventieve adviezen nodig zijn wanneer jij bijvoorbeeld installaties in jouw huis en/of werkplek behoeft. Daarnaast zorgen wij bijvoorbeeld ook voor de reparatie en onderhoud van jouw huishoudelijke spullen. Ook hiervoor zul je repressieve adviezen nodig hebben. Je ziet dus dat je bij onze terecht bent voor de ‘voor en na’ situaties. Heel handig dus!
  4. Dankzij het goed gedrag van onze loodgieters en de kwalitatieve uitkomsten, zijn bestaande klanten vaker terug gekomen om gebruik te maken van de overige diensten. Wij kunnen hieruit concluderen dat onze bestaande klanten tevreden zijn met ons werk en daardoor steeds weer voor ons kiezen.
  5. Wij trainen onze loodgieters regelmatig. Hedendaags zijn innovaties niet weg te denken. Een simpel voorbeeld is het nieuw model aan douches. Vaak genoeg moeten deze douches heel wat stappen ondergaan, alvorens hij kan functioneren. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze loodgieters op de hoogte zijn van de hedendaagse innovaties, zodat zij de werkzaamheden bij jou sneller en beter kunnen verrichten.

  Loodgieter ’t Goy

  De diensten die wij allemaal aan jou kunnen verlenen, splitsen wij op in vier hoofdcategorieën. Deze zijn onder andere:

  1. Het aanleggen, onderhouden en repareren van rioleringen.
  2. Het aanleggen, onderhouden en repareren van sanitair.
  3. Het aanleggen, onderhouden en repareren van dakgoten, kozijnen en daken.
  4. Het aanleggen, onderhouden en repareren van verwarmingen.

  Deze opsplitsing hebben wij gemaakt, omdat wij daar tussendoor ook wat diensten verlenen. Denk bij deze bijvoorbeeld aan het ontstoppen van jouw riolering. Deze heeft niet te maken met lekkages. Let dus altijd op jouw omgeving. Indien jij ongewenste gevallen tegenkomt, wacht dan niet te lang. Schakel ons team per direct in!

  Lees meer
  Call Now Button