Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ’s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar
  bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van
  cv-ketels.

  Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter Tull en ’t Waal

  Tull en ’t Waal, voor ons een bijzonder plek in de provincie Utrecht. Heb jij enig idee waarom wij deze plek zo bijzonder vinden? Het komt door het feit dat de inwoners als ook de werkenden in Tull en ’t Waal zo vriendelijk zijn tegenover ons. Als wij ons bevinden in Tull en ’t Waal, zien wij alleen blije gezichten en heel veel glimlachjes. Wij vinden het heel fijn om daarnaar te kijken! Weet jij hoe wij in aanraking zijn gekomen met de inwoners en/of werkenden in Tull en ’t Waal en wie wij precies zijn? Wij zijn professionele loodgieters die al jaren diensten hebben uitgevoerd voor de inwoners en/of werkenden in Tull en ’t Waal. Op die manier hebben wij kunnen concluderen dat de mensen, onze doelgroep, zo vriendelijk zijn. Het verlenen van onze diensten aan deze doelgroep doen wij met heel veel plezier! Behoor jij ook tot deze doelgroep en behoef jij loodgieterswerkzaamheden? Prima, wij helpen jou graag daarmee! Wil jij nog meer weten over ons en onze diensten? Lees hieronder maar meer daarover!


  Loodgieter Tull en 't WaalOns loodgietersbedrijf is gevestigd in de provincie Utrecht. Het kan zo zijn dat jouw huis en/of werkplek niet ver gevestigd is van ons kantoor. Dat maakt het in principe nog mooier, want indien jij ons dringend nodig hebt kunnen jou binnen korte tijd assisteren. Alleen maar voordelen voor jou dus!

  Ons team opereert al jaren binnen deze branche en daardoor kunnen zij sneller op situaties inspelen. Het enige wat jij in zulke gevallen moet doen, is ons zo gedetailleerd vertellen met welke problemen jij te kampen hebt. Informeer ons team van begin tot eind welke last jij allemaal ondervindt. Door hen zo gedetailleerd mogelijk jouw situatie uit te leggen, begrijpen zij die beter en weten zij ook hoe zij die op de juiste manier moeten fixeren. Je ziet dus dat ons team altijd open staat voor jouw uitleg. Hieruit kun je concluderen dat wij altijd een luisterend oor hebben voor jou. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en dat zij daardoor het best met ons kunnen communiceren. Communicatie vinden wij heel erg belangrijk! Aangezien wij tot nu toe uitsluitend vriendelijke inwoners en/of werkenden in Tull en ’t Waal hebben, kun jij ook van ons team verwachten dat zij heel erg vriendelijk zijn. Op die manier kunnen beide partijen het best communiceren. Wederzijdse communicatie is de belangrijkste sleutel voor ons!

  Daarnaast zorgen wij er ook voor dat onze loodgieters up-to-date zijn en blijven inzake de hedendaagse innovaties. Denk er maar aan dat jij als klant graag in de mode wilt zijn en daardoor vaak nieuwe huishoudelijke spullen wilt aanschaffen. Dat is een super leuke en stoere leefstijl! Maar soms heb je wel de assistentie van een loodgieter nodig om deze voor je aan te leggen. Wij geven je hierbij een voorbeeld. Denk er maar aan dat je een nieuwe CV ketel hebt aangeschaft. Deze kun je niet zelf installeren, omdat je ziet dat er bijvoorbeeld zoveel nieuwe opties zijn. In zulke gevallen kun je het werk dus aan ons overlaten. Wij zijn jouw beste maatjes als het gaat om de installatie, onderhoud en reparatie van jouw huishoudelijke spullen.

  Zo zie je dus dat je bij het inhuren van ons team alleen maar voordelen zult hebben. Wil je deze voordelen blijven behouden? Dan heb je dus adviezen nodig! Ook daarmee kunnen onze loodgieters jou helpen. Het enige wat jij dient te doen is hen vragen ernaar. Jouw adviezen kunnen van elkaar verschillen en die kunnen preventieve als repressieve adviezen zijn. Voel je dus vrij en stel de vragen maar!

  Loodgieter Tull en ’t Waal?

  De diensten die wij aan onze (toekomstige) klanten in Tull en ’t Waal verlenen zijn divers. Wij maken hierbij een onderscheid tussen vier hoofdklassen, met name:

  1. Het aanleggen, onderhouden en repareren van sanitair. Je kunt hierbij denken aan de aanleg van toiletten, douches, baden, et cetera.
  2. Het aanleggen, onderhouden en repareren van daken, kozijnen en dakgoten.
  3. Het aanleggen, onderhouden en repareren van rioleringen.
  4. Het aanleggen, onderhouden en repareren van verwarmingen.

  Ben je aan de hand van de bovenstaande vastleggingen al enthousiast over onze diensten? Wenst jij je als bestaande klant meer diensten van ons af te nemen? Dat kan natuurlijk! Indien jij nog geen klant bent van ons en jij je in ons klantenbestand wenst aan te sluiten, ben je altijd van harte welkom! Blijf onthouden dat overal waar water te vinden is, er lekkages kunnen ontstaan.

  Neem vandaag nog contact op met ons, want onze assistentie is jouw voordeel! Je kunt ons contactnummer opsporen op onze pagina. Wij hopen jou zo gauw als mogelijk van dienst te zijn.

  Lees meer
  Call Now Button