• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Loodgieter Vleuten

  030 - 227 18 73
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ‘s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar
  bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van
  cv-ketels.

  Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter Vleuten

  Je zult blij zijn om te weten dat wij de beste en meest professionele sanitaire oplossingen in dit gebied bieden. Als je klant wordt van het sanitairbedrijf Vleuten, zul je de kwaliteit en professionaliteit van ons werk waarderen. Alle loodgieters en vakmannen zijn geüniformeerd en de vrachtwagens zijn schoon en professioneel gevuld. Of je nu nieuw sanitair nodig hebt in jouw luxewoning, of je hebt een lekkend toilet, loodgieter Vleuten is de juiste keuze. Er is geen taak te groot of te klein en we zijn er trots op dat jouw project of opdracht op tijd klaar is.  Meestal zijn we in staat om op dezelfde dag op jouw serviceaanvraag te reageren. Heb je een offerte nodig of wil je een vraag stellen? Ga dan snel naar de homepage en bel ons op het nummer dan helemaal bovenaan staat.


  Loodgieter VleutenWanneer je een loodgieter nodig hebt, wil je iemand snel, betrouwbaar en eerlijk! Wij geloven in een uitstekende klantenservice door ervoor te zorgen dat vanaf het moment dat onze klanten het eerste gesprek voeren, zij een superieure service gekregen die gegarandeerd is en niet wordt overtroffen door de klusjesman van dag tot dag. En geloof ons, een verstopte afvoer of een toilet is niet de leukste manier om de dag te beginnen. Wanneer je onze sanitair reparatie services echter gebruikt, kun je snel verder gaan met jouw dag. Je zult blij zijn te weten dat onze op details gerichte services altijd op tijd zijn en we nooit een puinhoop achterlaten. Dat klopt, we komen op tijd opdagen, repareren jouw sanitair en ruimen alles op voordat we gaan. We willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met ons werk en daarom doen wij er alles aan om dat te bereiken.

  Welke diensten bieden wij?

  1. Boilers

  We installeren alle merken en modellen van residentiële elektrische, gas- en tankloze gasboilers.

  1. Lek detectie

  Wanneer je te maken hebt met een lek in jouw huis, is het altijd het beste om te kijken waar het probleemgebied zich bevindt. Vaak beginnen lekken lang voordat ze fysiek merkbaar zijn. Daarom raden we aan om periodiek al jouw kranen uit te zetten en jouw watermeter te controleren om te zien of er nog steeds ergens druk uitoefent. Gelukkig beschikt loodgieter Vleuten over ultramoderne apparatuur voor het opsporen van vrijwel elk soort lek dat zich in een huis zou kunnen voordoen. Of het nu gaat om een kelder, kruipruimte, airco-unit of rioleringslek, loodgieter Vleuten heeft alles voor je!

  1. Toilet repareren

  Wij kunnen elke type toilet repareren. Meestal, wanneer een kraan of toilet moet worden gerepareerd of vervangen, is dit te wijten aan een storing in de bestaande leidingen of blokkades door waterresten. Of je een volledig nieuw armatuur nodig hebt, wordt door ons professionele sanitair team bepaald nadat een eerste beoordeling is voltooid. Als is vastgesteld dat je nieuwe onderdelen nodig hebt, stelt loodgieters je in staat om zelf jouw onderdelen te kiezen voor installatie tijdens het vervolgbezoek.

  1. Rioolcamera en pijplocatie

  Graafpunten mogen nooit een kwestie van gissen zijn. De loodgieter begrijpt het belang van rioolvideo-inspecties om de lijn van dichtbij en in real-time te bekijken. Bel ons vandaag nog voor een offerte!

  1. Riool- en afvoerreiniging

  Onze technici gebruiken de nieuwste technieken samen met de nieuwste apparatuur om drainagebuizen nauwkeurig te inspecteren, probleemgebieden te bepalen, septic tanks te lokaliseren en problemen met stadsriool te verifiëren.

  1. Reparatie van oude systemen

  In woningen met bestaande sanitaire voorzieningen zullen we de toestand van het huidige sanitair systeem beoordelen en de water- en afvoerleidingen repareren of vervangen door nieuwe. We zullen kiezen welke optie het best tegemoet komt aan jouw behoeften.

  Loodgieter Vleuten

  Een van de redenen waarom we het goed en snel voor elkaar krijgen, is dat we meer dan 15 jaar ervaring hebben in de sanitaire sector. Ons personeel is getraind en zeer bekwaam. We weten welke gereedschappen en onderdelen we moeten meenemen, en ook welke bemanning we moeten meenemen. Onze toegewijde medewerkers zullen de klus voor de eerste keer klaren in een tijdsbestek dat jou uitkomt.

  Ontvang de diensten vandaag

  Niemand wil dagen wachten om hun sanitair op orde te krijgen. We weten allemaal dat een verstopte afvoer of toilet onnodige stress kan veroorzaken. Dit kan je natuurlijk voorkomen door jou dagelijkse controle routine te doorlopen. Dat is waarom we dezelfde dag diensten aanbieden. In de meeste gevallen kunnen we daar zijn op dezelfde dag dat je ons belt. We helpen je graag bij het oplossen van problemen met jouw leidingen.

  Lees meer
  Call Now Button