Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ‘s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter Vleuten

  Je zult blij zijn om te weten dat wij de beste en meest professionele sanitaire oplossingen in dit gebied bieden. Als je klant wordt van het sanitairbedrijf Vleuten, zul je de kwaliteit en professionaliteit van ons werk waarderen. Alle loodgieters en vakmannen zijn geüniformeerd en de vrachtwagens zijn schoon en professioneel gevuld. Of je nu nieuw sanitair nodig hebt in jouw luxewoning, of je hebt een lekkend toilet, loodgieter Vleuten is de juiste keuze. Er is geen taak te groot of te klein en we zijn er trots op dat jouw project of opdracht op tijd klaar is.  Meestal zijn we in staat om op dezelfde dag op jouw serviceaanvraag te reageren. Heb je een offerte nodig of wil je een vraag stellen? Ga dan snel naar de homepage en bel ons op het nummer dan helemaal bovenaan staat.

  Lees meer
  Call Now Button