Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  Verstopping

  Last van een verstopping? Wij weten daar wel raad mee! Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in je keuken, badkamer of wc.

  verstopping

  Lekkage

  Heb je een lekkage in de zolder, badkamer of keuken? Laat het ons weten. Voor ons is geen enkel probleem te groot. Bel ons op 030 – 227 18 73

  lekkage

  CV ketel onderhoud

  Defecte CV-ketel? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inzien of een reparatie genoeg is of dat een vervanging nodig is. Neem vandaag contact met ons op!

  cv ketel onderhoud

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Enorme lekkage gehad in de zolder tijdens de hevige onweersbuien. Ik hoorde via via dat ik LoodgieterinUtrecht.com moest bellen dus dat heb ik meteen gedaan. 5 uurtjes later was het probleem verholpen!

  Wick Huten

  Na contact opgenomen te hebben met LoodgieterinUtrecht, kwamen ze meteen met hulp aan de telefoon. Mede door deze ondersteuning uiteindelijk gevraagd of er iemand kon komen kijken. Problemen zijn goed opgelost en ik heb geen cent teveel betaald. Zeer tevreden dus.

  Annemiek de Reuven

  Ik woon in een studentenhuis en wij hebben verschillende verstoppingen gehad in de douche en wc. Na contact opgenomen te hebben met onze huurbaas heeft hij direct LoodgieterinUtrecht.com gebeld. Super vriendelijke loodgieters en geen last meer van verstoppingen.

  Lars Emmen
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of advies

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  Wegens een goede logistiek kunnen wij onze loodgieters efficiënt inzetten, waardoor wij snel aanwezig kunnen zijn. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen zodat je altijd een eerlijk prijs betaald voor de werkzaamheden!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar dus wij komen ook ’s nachts uw lekkage of verstoppingen verhelpen. Schroom dus niet om ook ‘s nachts met ons contact op te nemen want er staat altijd een loodgieter voor je klaar.

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij werken alleen met vakmannen die genoeg kennis hebben om jou altijd te voorzien van correct advies. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-Vni waardoor je dus verzekert bent van een ervaren en gekwalificeerd loodgietersbedrijf.

  Wie zijn wij?

  LoodgieterinUtrecht.com is gespecialiseerd in het repareren van lekkages, verstoppingen en CV-ketels.

  Door onze jarenlange ervaring als loodgieters, weten wij elke klus te klaren. Zo zijn wij al meer dan 15 jaar
  bezig met het verhelpen van lekkages en verstoppingen maar ook het repareren en opnieuw installeren van
  cv-ketels.

  Geen enkel probleem is ons te groot!

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 030 – 227 18 73

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 030 – 227 18 73

  Loodgieter Zeist

  Niemand wil met een onverwacht sanitairprobleem te maken krijgen, maar als er toch iets gebeurt, is het belangrijk om een ​​vertrouwde loodgieter aan je zijde te hebben. De loodgieter in Zeist is het bedrijf dat veel huiseigenaren bellen wanneer ze snel deskundige hulp nodig hebben. Onze technici zijn ervaren en getraind in de veiligste methoden en apparatuur. Of je nu behoefte hebt aan betrouwbare lekdetectieservices, waterverwarmervervanging of commerciële sanitaire reparaties, je kunt op ons rekenen. Wij garanderen je gemoedsrust op de lange termijn dankzij onze betrouwbare, gepersonaliseerde sanitaire oplossingen.


  Loodgieter ZeistLoodgieter Zeist biedt betrouwbare service die je kunt vertrouwen. Ons doel is om jouw sanitair probleem snel op te lossen, zodat je zo snel mogelijk weer kunt terugkeren naar de veiligheid en het comfort van jouw huis.

  Hieronder zijn er 8 top redenen aangegeven, waarom jij voor ons moet kiezen.

  1. 100% tevredenheidsgarantie

  We stellen de veiligheid en de tevredenheid van onze klanten zo hoog dat als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, wij ook niet tevreden zijn. We komen terug om het probleem op te lossen totdat je een glimlach op je gezicht hebt. Van A tot Z kun je een uitstekende service verwachten.

  1. Tijdige aankomsten

  We weten dat jouw tijd kostbaar is en we maken er een punt van om het niet te verspillen. Je kunt altijd verwachten dat we op tijd aankomen, klaar om aan de slag te gaan. We nemen het probleem en de mogelijke oplossingen met je door, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw specifieke budget en behoeften.

  1. Wij zijn een familie

  Als lokaal, familiebedrijf, behandelen we onze klanten zoals we ons eigen gezin zouden behandelen. We hebben altijd jouw belangen hoog in het vaandel en we zullen je nooit een service of product aanbevelen dat we niet zouden aanbevelen aan onze geliefden.

  1. Vakkundig opgeleide technici

  Al onze technici zijn vakkundig geschoold in het leveren van de veiligste en meest effectieve sanitaire voorzieningen op de markt. Naast dat wij ervaren en goed getraind zijn in de “beproefde” sanitaire technieken, worden onze loodgieters voortdurend getraind op de nieuwste geavanceerde methoden en technologieën om ervoor te zorgen dat jouw reparaties en installaties zo efficiënt en veilig mogelijk worden uitgevoerd. We zijn niet alleen vakkundig opgeleid in de nieuwste loodgieterijtechnologie, we zijn getraind en hebben een licentie om een ​​volledig assortiment van topmerken te installeren.

  1. Gratis telefonisch consult

  We helpen klanten graag bij het behalen van sanitairrendement en zijn er trots op te weten dat we je hebben kunnen helpen bij het genieten van een beter huiscomfort. Neem contact met ons op voor een gratis telefonisch consult om jouw situatie te bespreken en om meer te weten te komen over de beschikbare opties.

  1. Prijzen vooraf

  We haten onaangename verrassingen. Daarom presenteren we je altijd een vooruitbetaling voordat je enig werk laat doet – en we zullen ook geen werk uitvoeren zonder jouw toestemming!

  1. Oplossingen op maat

  We bieden op maat gemaakte sanitaire installaties en gespecialiseerde diensten om tegemoet te komen aan jouw specifieke behoefte!

  Loodgieter Zeist

  Wij behandelen jouw huis alsof het de onze is en laten geen rommel achter. Nadat wij klaar zijn met onze loodgieterijwerk ruimen wij op en laten een schone omgeving voor je achter. Zoals hierboven aangegeven, behandelen wij onze klanten precies als hoe wij onze familie zouden behandelen.

  Als huiseigenaar is het hebben van een loodgieter die je kunt vertrouwen essentieel. Zorg dat je een expert hebt waar je terecht kunt als het onverwachte gebeurt. Je hebt iemand nodig die niet alleen over de technische vaardigheden beschikt, maar ook over de vaardigheden van de klantenservice beschikt om een positieve ervaring voor de klant te creëren. Je kunt erop vertrouwen dat deze loodgieter jouw hulpbron is voor al jouw sanitaire behoeften. Laat een sanitair probleem jouw vrije tijd of productiviteit niet verstoren – ontvang de hulp die je nodig hebt, zodra je het nodig hebt. We werken hard om jouw vertrouwen te winnen en jouw levenslange loodgieter te worden.

  Bel ons nu op om jouw volgende loodgieterij te plannen of keer terug naar de homepage voor meer informatie. Wij staan voor je klaar met de juiste oplossing. Geen gedoe, geen verrassingen meer, geen sanitaire problemen meer!

  Lees meer
  Call Now Button