Hoe kies je een goede loodgieter aan voldoen?

Een loodgieter kiezen kan een hele opgave zijn. Je hebt namelijk niet vaak een loodgieter nodig, dus je hebt er weinig ervaring mee. Daarbij weet je niet of je elke loodgieter wel kunt vertrouwen. Er zijn er namelijk zoveel. Hoe kies jij de juiste uit voor een lekkage, problemen aan je CV-ketel of voor verstoppingen? In dit artikel gaan we je uitleggen hoe je het beste een betrouwbare loodgieter kan uitkiezen.

Waar moet een betrouwbare loodgieter aan voldoen?

Op het internet bieden veel mensen of bedrijven zich aan als loodgieter. De keuze is dus reuze. Om er zeker van te zijn of deze mensen hun werk goed verrichten zou je kunnen nakijken of de persoon of het bedrijf lid is van een branchevereniging, zoals bijvoorbeeld VLOK of UNETO-VNI. Deze branchevereniging controleer de loodgieters en verplicht hen om aan bepaalde voorwaarde te voldoen. Zo weet je dus zeker dat de loodgieters aan de strenge eisen voldoen.

Een andere goede manier (wanneer je het niet helemaal vertrouwd) is het nachecken van het KVK. Via de website van het KVK kun je namelijk kijken of het bedrijf überhaupt bestaat en of de contactgegevens overeen komen.

Welke eisen stel jezelf aan een loodgieter?

Dit is een belangrijke vraag die je jezelf moet stellen. Wat vind je zelf belangrijk? Ben je op zoek naar de goedkoopste prijs of is de service voor jou veel belangrijker? Het beste is om de ervaringen van familie en je vrienden om je heen te vragen. Op het internet kunnen loodgieters namelijk van alles beloven, maar je weet nooit of ze dit ook nakomen.

Zo beloven wij op onze website dat kwaliteit voorop staat. Dat we perfectie nastreven en bekend zijn met de laatste ontwikkelingen. Dit allemaal doen we tegen een schappelijke prijs en we proberen ten alle tijd je problemen zo snel mogelijk op te lossen. Echter weet je pas of deze beloftes waar zijn wanneer je van onze service gebruik maken. Daarom is het goed meningen van anderen raad te plegen.

Andere zaken waar je rekening mee moet houden

Daarbij is het handig om een aantal dingen te weten, voordat je contact op neemt met diverse loodgieter bedrijven. Een aanbetaling is tegenwoordig niet meer nodig. De meeste loodgieter bedrijven werken namelijk met betalingstermijnen of een contract.

Op het moment dat je contact op neemt met de loodgieter is het verstandig je verhaal alvast duidelijk op papier te schrijven. Op deze manier kun je duidelijk het probleem in kaart brengen, zodat de loodgieter weet wat er speelt. Op deze manier worden er ook geen fouten gemaakt in de offerte.

Tot slot, volg je instinct. Als je met mensen praat weet je heel goed welke mensen goede bedoelingen hebben en welke mensen er met de pet naar kunnen gooien. Ben je opzoek naar een loodgieter dan voelen wij ons geroepen om je te helpen. Dus mocht je problemen hebben dan kun je ons altijd bellen om je problemen te bespreken. Dan kijken we er samen na.

Om terug te keren naar de homepage —> Loodgieter in Utrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button