De werkwijze van een loodgieter bij een lekkage

Een lekkage kan over al voorkomen. Een lekkage kun je in de douche hebben of bijvoorbeeld in de keuken. Het komt als iets onverwachts en het zit er aan te komen dat je de ruimte, waar de lekkage zich bevindt, tijdelijk niet gebruikt kan worden.

Deze klussen wil je zo snel mogelijk opgelost hebben. Om deze reden doe je er verstandig aan om een loodgieter in te huren. Er zijn mensen die dit niet doen omdat het te veel geld kost. Zij proberen het dan zelf te doen. Een flinke meevaller, wat veel mensen niet weten, is dat veel lekkages door de verzekering wordt vergoed. Bij de loodgieter weet je zeker dat de alles goed gebeurt en ook nog een snel ook.

Na het lezen van dit artikel weet je meer over het vak loodgieteren. Je weet hoe wij dagelijks lekkages oplossen en wat onze werkwijze is. Tijdens het repareren van een lekkage maken wij gebruik van een stappenplan. Elke loodgieter behoort gebruikt te maken van deze stappenplan.

Waar zit het lek?

Als je een lekkage wilt oplossen, kan het wel eens handig zijn om te weten waar het lek zit. De eerste stap is dus dat we naar het lek gaan kijken. Het lek kan soms best lastig te vinden zijn. Een loodgieter heeft daarom professioneel gereedschap waarmee de lekkage gemakkelijk en snel te vinden in. Dus op het moment dat je last hebt van een lekkage is het handig om ons in te schakelen. Wij beschikken over de juiste hulpmiddelen en de vereiste kennis. Bij ons weet je dus zeker dat het goed gebeurd.

De waterleidingen controleren

Een lekkage kan veroorzaakt worden door meerdere (kleine) lekkage in de waterleiding. Zodra wij dus een lekkage in de waterleiding hebben gevonden, controleren we dus gelijk of er niet meer scheurtjes in de waterleiding zitten. Met deze werkwijze hopen wij nieuwe lekkages voor te zijn en uit te bannen.

Het kan zijn dat het waterleidingennetwerk verouderd is. Het is goed om hier op tijd achter te komen, zodat je in de toekomst niet voor verassingen komt te staan. Wanneer je vermoed dat je waterleidingen oud zijn en wat extra aandacht nodig hebben, is het handig ons te bellen zodat wij kunnen kijken wat er precies aan de hand is.

Wie regelt het verzekeringswerk?

Hier helpen wij je graag mee. Dit is namelijk geen werk wat je dagelijks doet en aangezien dit voor ons wel dagelijks werk is helpen we je graag een handje. Samen kijken we op hoeveel geld je recht hebt en nemen we contact op met jouw verzekering. Ook leggen we je uit hoe je het beste je geld terug kan claimen.

We hopen dat het stappenplan hierboven nu duidelijk is. Door deze stappen langs te gaan hopen wij de beste service aan je kunnen leveren. Ons team staat graag garant voor jouw problemen betreft lekkages, verstoppingen en problemen met de CV-ketel.

Tot slot

Een andere belangrijke stap die jezelf kan uitvoeren wanneer je een lekkage ontdekt, is het uitzetten van de hoofdkraan. Dit lijkt misschien een logische stap, maar veel mensen denken hier niet aan. Hierdoor heeft het water vrij spel en kan de lekkage al gauw veel waterschade veroorzaken.

Om terug te keren naar de homepage —> loodgietersbedrijf in Utrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button