De geschikte CV-ketel

De CV-ketel houdt er een keer mee op. In de meeste gevallen doe je er goed aan de CV-ketel te vervangen. Wanneer je van plan bent een nieuwe CV-ketel te kopen is het verstandig een nieuwe CV-ketel te kopen. Er zijn namelijk veel verschillende CV-ketels beschikbaar, waardoor het lastig is de juiste uit te kiezen.

Dingen waar je op moet letten

Wat zijn je behoeften? Dat is een goede vraag om eerst zelf te beantwoorden. Schrijf het desnoods thuis in een kladblokje. Deze vraag laat je bewust nadenken wat je precies wil. De eerste behoeften zijn natuurlijk dat je warm water en een werkende verwarming wil. Je wilt dat de CV-ketel in de winter gewoon zijn ding doet. De CV-ketel moet geschikt zijn voor een gezin van vijf personen. Probeer dit voor jezelf allemaal in kaart te brengen. Het is dan gelijk ook goed om even over je budget na te denken.

Hoeveel geld ben je aan een CV-ketel kwijt?

Zoals we je eerder verteld hebben zijn er heel wat diverse soorten CV-ketels verkrijgbaar. Zo zijn er CV-ketels die bedoelt zijn voor grote panden en ketels die veel energie besparen. Daarom is het lastig om je een indicatie te geven wat betreft de prijs. Maak van te voren van het internet gebruik om prijzen met elkaar te vergelijken. Ook wanneer je van plan bent om een CV-ketel in een winkel te koken, kan het handig zijn om dit te doen. Wij adviseren altijd om wat meer aan de CV-ketel te besteden, zo weet je zeker dat die je in de toekomst niet in de steek laat. Dat gaat je namelijk alleen maar meer geld kosten.

De capaciteit van de CV-ketel

Hoe groot je huis is en uit hoeveel personen je gezin bestaat zijn belangrijke factoren om de benodigde capaciteit te bepalen. Het is vaak ook beter om een wat grotere capaciteit te nemen dan noodzakelijk. Op deze manier weet je dat je altijd over voldoende capaciteit beschikt om je huis te verwarmen en jezelf van warm water te voorzien.

Duurzaamheid

Voor sommige mensen is duurzaamheid erg belangrijk. Als dit zo is, kun je er voor kiezen om een duurzame CV-ketel uit te kiezen. Vaak betaal je hier wel wat meer voor, maar dit kan zich in de toekomst altijd terug betalen. Je kunt dan namelijk geld besparen om je energie- en waterrekening.

Het aanbod aan CV-ketels

Op het moment worden de VR-,HR en HR E-ketel aangeboden. Het is voor jou belangrijk dat je de ruimte goed gebruikt, zodat niet alle warme verloren gaat. Het kan namelijk zo zijn dat je CV-ketel niet zuinig werkt, waardoor het warmte die je goed had kunnen gebruiken bijvoorbeeld de schoorsteen in gaat. Dit is natuurlijk het laatste wat je wil, want dat is zonde van de warmte en je geld. De VR-ketel levert in dit geval voldoende warmte en een HR-E ketel staat garant voor 100% warmte (hoog rendement).

Ben je dan plan om een CV-ketel aan te vragen, vergeet dan niet ons in te schakelen. Wij helpen je namelijk graag bij het kiezen van de CV-ketel die het beste bij je past.

Om terug te keren naar de homepage —> loodgieter Utrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button